Emekli ikramiyeleri
1100 lira olarak verilecekmiþ
Emekli ikramiyeleri
1100 lira olarak verilecekmiþ
8.50 ye giden dolar ne oldu da beli kýrýldý 8.19 geldi þimdi faiz artýrým sinyali mi geldi birþey mi kaçýrdýk. Hele bir de Þahap baþkan sýký duruþu vs. metinden çýkartmýþken
Vatandaþ 8,5 oldu mu satýyor Ayrýca þirketlerin ay sonunda ödemeleri var onlarda bir miktar satýyor
PPF fonlarýnýn faiz oranlarý mevduata göre daha iyi görünüyor. Ancak bileþik getiri kýsmýný tam hesaplayamýyorum. 6ay yada 1 yýl gibi uzun vadelerde aylýk mevduata mý yatýrmak daha karlý olur yoksa ppf fonlarýna mý? Neticede aylýk mevduatýn 1 yýlda bileþik getirisi oluyor. 1 aydan daha kýsa beklemelerde ppf daha mantýklý gibi ancak aylýk mevduattta uzun süre beklemek ayný kar oranýný getirmez sanki. Ayrýca tefasta ppf lerin tefasta yýllýk getirilerine bakýnca %14-15 gibi oldukça düþük gözüküyor.
benimki özel bankacýlýk þubesi ama pek farklý oran da vermediler açýkçasý þimdiye kadar. son zamanlarda birkaç sefer giderim falan dedim yememiþti.. son geçen dönüþte yüklü miktarla gittim bu sefer gerçekten (daha iyi oran bulmuþtum) ondan olabilir. ya da þube farký/ihtiyacý.
Yer Ýmleri