Kissak nolucak.eksi veriyoruz her ay.faiz geliriyle geçiniyoruz.
Atina'da tarihi bölge hariç bir numara yok. Mecidiyeköy gibi. Selanik daha sevimli. Yaza denk getirirseniz Halkidiki ye de uðrarsýnýz. Yakýn yerlerde bence en iyisi Bükreþ hariç Transilvanya bölgesi
16th cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni hiç bir þey almýyorum evde iki kiþiyiz bir tane eski model arabam var ev kiram yok gýda için 2000tl elektrik, su , apartman aidatý, internet, 2 telefon 1000tl ulaþým cep harçlýðý görünmez giderler 1000tl toplam 4000tl minimum kýyafet yok, dýþarda yemek yok fazla km yapmak yok böyle bir hayat ne kadar devam eder ki
Tl'de kalanlar külliyen zarara gidiyor.1 Yýllýk sepet kur artýþý bugün itibariyle yüzde 29.. Ciddi gerçekçi bir faiz artýþý yapýlmasý gerekiyor.Ýnsanlar üç beþ kuruþ fazla kazanayim diye yýllýk baðlýyor onu da kur artýþý süpürüp götürüyor ve zarara sürüklüyor çok yazýk..
M1 en dar para arzý yýllýk yüzde 30 artmýþ yani para arzý hýzla artýyor eninde sonunda sepet kur para arzýný takip ediyor o da bugün itibariyle maalesef 30..
Bankalarda satmaya basladi mevduatciyi.hic rekabet yok.hatta dusurmek icin can atiyorlar.keser doner sap doner gun gelir hesap doner.
Üstadým kýzmayýn da dövizde %30 artýþ varken neden %19 faize razý geliyorsunuz?
Size TL'de kalacaksýnýz diye sözleþme mi imzalattýlar?
Sokakta bir vatandaþ gelse bana 100TL ver, sana seneye 89TL olarak geri vereceðim dese ne dersiniz?
E o zaman TCMB'ye neden 100TL'nizi verip bir sene sonra 11TL'sinin hiç edilmesine razý oluyorsunuz?
Paranýz mý bol yoksa çok mu cömertsiniz.
Bir yerden cesaret edin girin dövize.
Ben EUR 10.01 iken tüm parayla EUR'ya girince forumda çok hakaret eden olmuþtu.
Þu an iki aylýk faizini kazandým.
YTD.
Yer Ýmleri