Originally Posted by
bluedream
Hayatýn kendisi zaten üllizyon Üstadým.
Ahtapotçu Mehmet usta güzel bir öneri. Ama
daha önce Deðirmenönünde Mavi pide, Selimiye de elde fermente üzüm suyu ile akþam turu ve Sardunya da ayran! balýk, Söðüt de Manzara Restoran da Güneþi batýrmaca, ahtapotçu Mehmet de ahtapot ýzgara eþliðinde ayran!! Ada boðazýnda tekneli deniz keyfi. Bozukkale de Ali nin yerinde taze fengri ve mümkünse yunan ayraný!!! Dirsekbükünde keçilerle hasbihal, ve Dirsekbükü çýkýþýndan Sýðlimana kadar adalar arasýndan denizden seyehat yapmamýþ olmak hayatýnýzda bir eksik kalmýþ demektir.
Birde Sömbeki de Pedi Koyunda taverna da yunan ayraný! eþliðinde bol kepçe tabaklý hayal edilmeyecek kadar evro da olsa dandini paraya, bir gece geçirip üç otuz paraya inciluz , amerikanya ve yunan ayranlarý, fermante üzüm sularýný stoklamak
oldukça keyiflidir.
Fayýslara gelince durum hiç iyi deðil. Dolar da iyi deðil borsa da. Bütün herþey önümüzdeki haftaya baðlanmýþ durumda.Fakat Atilla Yeþilova Abimiz der ki; caatsa ve Rus füzesi iþi çözülmeden hiç kimseye rahat yok. Amerikanya enflasyonu da ayrý bir dert. Yellen teyze þimdilik Dünyayý püfür püfür yelliyor da bazý ekonomistler de yel' e aldanmayýn fazladan giren sekiz triyon dolarla çöl sýcaklarýna maruz kalmak daha büyük kaçýnýlmaz son derler ki ben de ayný fikirdeyim. Dünyayý sefalet ve fakirlik bekliyor.
Saygýlar
SM-A705FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dirsekbuku tekne turunda ugradigimiz ve hayran kaldigim bi yerdi.
Sardunya'da en az 3-4 kere yemek yedim.
Kaliteli ama pahali bi yer.
Daha cok yatcilara hizmet veriyor.
Selimiye'yi sevemedim, kapali bir yer, deniz de hava da cok sicak oluyor.
Yazin gitmem oralara.
Diger yerleri not alir denerim.
Evrenin kendisi icin bile simulasyon diyollar, hayat bir iluzyon olmus cok mu?
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri