milyoner denince sadece bankadaki nakit akla geliyor, çok yanlýþ. hani belki birazda ev sahibi de akla geliyordur. büyük þehirde evi olan kafadan milyoner. amma daha önemlisi tarla. türkiyenin büyüklüðünü düþünün, son yýllarda hýzla artan tarla fiyatlarýna bakýn, köylerde(þuan þehirde yaþýyor olmasý önemli deðil) çok fazla sayýda milyoner deðil, multi milyoner var.
muhtemel
"erken seçim hayýrlý olsun"
diyelim...
Reis'in ve hükümt sözcüsünün dediklerinden o mana çýkarýlýyor....
Bu iþ Bezos ve Musk'ýn servetine benzer, 200 milyar dolar net servetleri var deniyor ancak hisselerinin %1'ini bile satmaya baþlasalar o hisseler taban taban olmaya baþlayacaðý için net servetleri üstel olarak azalacaktýr
Kýsaca; evet Türkiye'de belki 2 milyon ev sahibinin evinini deðeri 1 milyon tl üzeridir ama kriz anýnda ayný anda 100bin kiþi satmaya çalýþsa fiyatlar düþer.
Benim de þu an ekranýmda sarý site açýk bir yandan Fethiye'de ev bakýyorum, aslýnda aklýmda öncelikle Bodrum ve Marmaris vardý ama yüksek fiyatlardan dolayý bir de Fethiye'ye bakayým dedim. Þimdilik arada bir gitmek, ilerde tamamen oturmak için, fakat yer ve fiyat konusunda karasýz kaldým. Bunun yanýnda tek bir yerden almak mý, yoksa iki ayrý yerden daha ucuz yerler almak mý buna da karar veremedim. Para banka faizinde eriyip duracaðýna ev olarak dursun en azýndan gidip gelinir, otellere para verilmez, bir iþe yarar diyor insan.
MEVDUATTA pazarlýk yapabileceðimiz bankalar hangileri bilen varmý?yani +1 puan verebilecekler?TL de...
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri