Çelik hocam geçenlerde bahsettiðiniz alka baya gitti 2-3 gün üst üste lakin alamayýp izledim sadece. Haftalýk ya da yarýn için sisteme takýlan bir þey var mý acaba? Sistem hiç sektirmiyor maþallah tebrikler.
Çelik hocam geçenlerde bahsettiðiniz alka baya gitti 2-3 gün üst üste lakin alamayýp izledim sadece. Haftalýk ya da yarýn için sisteme takýlan bir þey var mý acaba? Sistem hiç sektirmiyor maþallah tebrikler.
Yarýn için
anele
hlgyo
bakab ytd
Ýyi geceler, teþekkürler
Teþekkürler hocam , mtryo çok hacimsiz seyrediyor ve bir hareket yok beklemekte fayda var mý sizce ? Bu kaðýt için çok kararsýzým sizde nasýl duruyor acaba? Þimdiden teþekkürler , iyi geceler dilerim.
[QUOTE=nirvana7;5100832]Ýyi geceler deðerli arkadaþlar, çelik üstad alcatel 2-3 aylýk periyotta nereleri hedefleyebilir,fikriniz nedir[/QUOTE
GÜNLÜK SAT KONUMUNDA AMA 31.ÜZERÝNE ATARSA AL POSÝZYONUNA DÖNER HAFTALIK DÝNLENMEDE AYLIK TERS CEKÝÇ VAR DÜÞÜNDÜRÜCÜ ÝZLEMEK LAZIM BEN BU HÝSSEYÝ 6Ç50 CÝVARLARINDA PAYLAÞMIÞTIM BANA GÖRE PÝRÝMLÝ
Ýyi geceler link ve despc hakkýnda düþünceleriniz nedir
Çelik hocam iyi geceler.iþteyim ara ara takip ediyorum.hepsini okudum.Lkmnh ve klmsn için bi çift laf edersen sevinirim.sabýrla tutuyorum hocam.tþkler.iyi geceler.
Yer Ýmleri