Þubat ayýnýn ilk 2 haftasýnda sadece izlemede olacaðým.Takibimde olan bir kaç hissede trade yapmayý deneyeceðim.Endeks 1380 ve altýna gelirse alým yapacaðým dün yazmýþ olduðum gibi beklentim olan tepki yükseliþinden faydalanmak adýna yapacaðým bu alýmlarý.Sonrasýnda mart ayýnda beklediðim seviyelerden tamamen nakite dönmeyi düþünüyorum.Ta ki mart ayýnda endeks beklentim olan 1200 biraz altý-1215 ler civarlarýna gelirse orta uzun vade alýmlarýmý gerçekleþtirmeyi düþünüyorum.Yazdýklarým tamamen kendi senaryom ve beklentimdir.Bana göre olmasý muhtemeldir ama mutlaka olacak diye de bir þey yok elbette.Geleceði görsek kahin olurdukYurtdýþý piyasalar ,haber akýþý ve geliþmelere göre alternatif senaryolarda nakitte kalabilirim yada olumlu görürsem kademeli alýmlara baþlayabilirim.Bence herkesin endekse yönelik bir planý mutlaka olmalý,doðru hisselerde olmak önemli ama sert düþüþlerde tüm yan tahtalar etkilenir.Çok iyi haber akýþý ve geliþme olan hisseler dýþýnda tabiki ama onu yakalamak yada o hissede olmakta sadece þans olur.Önümüzdeki 15-20 günün zor geçeceðini düþünüyorum.Herkese bol kazançlar dilerim.YTD...
143.600 seviyelerine deðer gibi gözüküyor %2.5-3 gibi bir kayýp daha yaþanabilir diye düþünüyorum.
Bence de düþüþ sýnýrlý olacaktýr. Yatýrým araçlarý daraldý dolardan çýkanlar ucuz hisse arayacaktýr. Ucuz hisselerde yön yukarý
Yer Ýmleri