POLHO dün çýkýþýn düzeltmesini 4.15 le yapmýþ olmalý kaldýðý yerden devam inþaallah.YTD.
POLHO dün çýkýþýn düzeltmesini 4.15 le yapmýþ olmalý kaldýðý yerden devam inþaallah.YTD.
esma haným bugün polhoyu da portföyüme kattým hayirlýsý inþallah hepimize bol kazançlar
SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkür ederim mebes hocam. Akþam uyumuþum bugün de yoðundum hiç bakamadým. Þimdi gördüm cevabýnýzý.
Burayla tanýþmadan önce afyon almýþtým. Tanýþýnca celik hocanýn yýllýk listesinden afyon miktarýný azaltýp maliyetlendim. Afyon ilave olarak Menderes ve ozgyo var elimde. Mndrs 3.70 60 arasý satmadým ya dönerse diye. Lot arttýramadým. Ayný þekilde afyon 2 defa 5.75 döndüðünde yine cesaret edip satamadým. Ya yukarý geri dönerse diye. Velhasýl kaðýtlar inip çýkýyor ama cesaret edemedim bir türlü. Önceden hiç sýkýntý yapmadan zararý pek düþünmeden alýr satardým. Ama artýk sermaye error vermeye baþladý o yüzden cesaretim kýrýldý. Þuanda TL yok elimde günlükle iþlem yapýyorum. 3 5 kar gördüm mü gönderip mndrs destekliyorum. Sadece endeks düþerken elimde günlükle fazladan kaðýt olmasýn dayanýrým sýkýntý yok. Sabretmeye yeni yeni alýþýyorum. Hep söylenen þeyi biliyorum ama elimde TL tutamýyorum. Afyon hedefim uzun. O yüzden zaman konusunda sýkýntým yok. Cevapladýpýnýz için tekrar teþekkürler. Ama kýsaca yapamadýðýmý anlatmak istedim. Cesaret istiyor..
Hayýrlý akþamlar
Hocalarým froto ya bakabilir misiniz?
Celik hocam Formet ne olur..
Yer Ýmleri