ulker gýda daha iyi gibi.
Çelik üstadýmýzýn haftalýk ve günlük takip edeceðim dediði hisselerde trade e devam.Çelik Hocam bakalým bu hafta haftalýk liste yayýnlayacak mý ? Kendi adýma orta uzun vade hiç bir hisse tutmuyorum þu an için.Çelik üstadýn düzeltmenin baþlangýcý olarak beklediði bankalardaki yüzde 7-9 luk günlük artýþ çok mantýklý.Þubat ayýnýn 1380-1560 aralýðýnda geçeceðini düþünüyorum.Aþaðýda minumum 1330 yukarýda maksimum 1580...Þubat ayýnýn 20 sinden sonrasýna dikkat...Büyük resme bakýn dolar yaptýðý zirveden baþladýðý seviyelere geldi dolar için aþaðýda 6.90 ve 6.70 seviyeleri var 6.50 bekleyen bile var.Ben 6.90 dip olarak görüyorum.Dolarda 9 üzeri beklentim var büyük düzeltme sýrasýnda ama kalýcý olmayacaðýný düþünüyorum oralarda.Dolar baþladýðý yere gelmesine raðmen endeks 1560 geçemiyor gücü yok.Endeksin banka endeksine alýþ gelmeden bu seviyeleri geçmesini mümkün görmüyorum.Yabancý son hafta yüklü miktarda tahvil aldý.Merril bankalara girer gibi yapýyor sonra aldýðýný kusuyor.Bu ara tüm tahtalarda yaptýðý bu endeksin yükselmesine izin vermiyor neredeyse tek baþýna.Tüm uzmanlar mart ayýnda düzeltme bekliyor.Benim þahsi fikrimde bu yöndeydi ama uzman görüþlerini okuduktan sonra biraz daha geç olmasýný muhtemel görüyorum.Düzeltmeyi hiç bir zaman göstere göstere yapmadýlar.Herkesin beklediði düzeltme olacak dediði anda düzeltme olmaz.Hep ani ve beklenmedik baþlar.Endeks yeni bir zirve yapacak tahminimce ve bu banka endeksine gelen alýþla olacak herkes yükseliþ baþladý artýk derken düzeltme gelecek ve sert gelecek benim senaryom bu.Çelik üstadýn bankalar yüzde 8-9 yükseldiðinde düzeltme olacaktýr söylemide senaryomu destekler nitelikte.Yazdýklarým kesinlikle yt deðildir.Herkese iyi hafta sonlarý ve bol kazançlar...
Yer Ýmleri