Günaydýn. Hayýrlý iþleriniz olsun . Inþallah bugün düzeltmeyi tamamlar . Celik hocanýn bilgisayar sistemi çöktüðü için yazamamýþ. Yarýn liste yapacak . Bu haftaki yediðimiz dayak ta inþallah biter ...
Günaydýn. Hayýrlý iþleriniz olsun . Inþallah bugün düzeltmeyi tamamlar . Celik hocanýn bilgisayar sistemi çöktüðü için yazamamýþ. Yarýn liste yapacak . Bu haftaki yediðimiz dayak ta inþallah biter ...
Yazýmda da belirttiðim gibi 1560 geçilebilmesi için bankalara yabancý alýmý gelmesi þart yoksa imkansýz geçmemiz.Yeni zirve rakamýmýzýn 1580-1610 aralýðýnda olmasýný bekliyorum.Sonrasý için görüþlerimi dün belirtmiþtim.Ben o seviyelerden daha sert ve derin bir yýllýk düzeltme bekliyorum elbette bu kesin olacak diye bir þey yok bu benim senaryom düzeltme daha sýnýrlýda kalabilir sizin yazdýðýnýz 1430 seviyeleri gibi.Endeks 1200-1250 aralýðýnda bir gap býraktý ve endeksimizin býraktýðý gap larý doldurmak gibi bir özelliði var.YTD...
Dolarýn günlük oynaklýðý benim tl karþýlýðý rakam yazmamý güçleþtiriyor. Sizin yazdýðýnýz rakamlarla, çelik hocanýn yazdýðý rakamlarla aralarýnda çok fark olacaðýný sanmýyorum... Ben dolar bazlý grafiði daha stabil olmasý nedeniyle seçiyorum.
Benim ana fikrim borsanýn 2023 yýlýnda zirve yapacaðý yönünde... 7 yýllýk döngünün bittiðini düþünmem.. Eðer böyle olacaksa borsanýn çok çok derin düþüþler yapmamasý gerekiyor. Þayet günlük alt-üst limit %10 da kalacaksa kesinlikle çok derin düzeltmelerin olmamasý gerekiyor. Limitin %20 ye çýkartýlmasý gündemdeydi. Eðer bu gerçekleþirse buna paralel olarak daha sert hareketler sorun çýkartmayacaktýr. Tersi durumda 2023 beklentim de yanýlmýþ olacaðým ki bu mümkündür.
ytd..
Mendo bile hareketlendi . Polho ve uþak çok geride kaldý. Hatta eksiye döndü. Iki hisse yede yakýþmýyor. Bakalým nasýl olacak ...
Yer Ýmleri