selamunaleykum arkadaþlar iyi tatiller pc de problem oldu mebes den haber göndermiþtim acýklama yapmýþtýr geri sayfalara bakmýyorum umarýn haftayý hasarsýz atlatmýþsýnýzdýr
selamunaleykum arkadaþlar iyi tatiller pc de problem oldu mebes den haber göndermiþtim acýklama yapmýþtýr geri sayfalara bakmýyorum umarýn haftayý hasarsýz atlatmýþsýnýzdýr
1477 üzeri kapatsaydýk daha hoþ olurdu lakin yine iyi kapattýk sayýlýr henüz dönüþ sinyali tam olarak tehit edilmedi beklentim yukarý yönde devam ediyor bir þekilde 1621 görülecek buna sebeb ne olur bilemiyorum sistem þu an düþüþe onay vermedi
polho konusunda tedirgin olmayýn sizi uyarmýþtým sancýsýz götürmezler bu hissede hazýrlýklar tamamlanmak üzere bu düþüþe takýldý sert baskýlandý bu sene içersinde 30.50 bantýnda yerini alacak sadece sabredin bu fiyatlar cok cok ucuz ytd
pc ve sistem aktiflendi burdayýz bahardada kýþdada yazdada seldede felakettede merak etmeyin .... bu düþüþün sebebi her ne olursa olsun ülkemiz güçlü güvencemiz tamdýr dolarda ele verme operasyonu yapýlýyor yine düþecek merak etmeyin bizler yeterki ülkemize devletimize milletimize yani acýkcasý birbirinize güvenelim gerisi tefarruhat herkese iyi tatiller
Aleyküm selam Çelik hocam evet mebes kardeþimiz haber etti sað olsun sizi görmek güzel hocam sizin mesajlarýnýz moral oluyor sað olun.Ihlgm, polho ve cemts bir miktar zarar var ama sonucta uzun vadeli yatýrýmcýyýz karlar zararlar illaki olacaktýr ortalama düþürmek için fýrsat olarak görüyorum kendimce hayýrlýsý olsun her þeyin .
''Kýtmir bir köpekti.Ashab-ý Kehf'in köpeði.Ama cennete gitti.
Kim olduðun kadar kimlerle olduðun da önemli.'' NFK
Günaydýn dostlar. Madem yatýrýmcý olmaya çalýþýyoruz ve biz KY birikimimiz kolay yoldan olmamýþsa borsa bir yatýrým aracý olarak görüyorsak bu alanda kendimizi geliþtirmek için çaba sarfetmerliyiz. Bir Þirkette orta vade yatýrým yaparken ilk önce temeline bakýp likitide sýkýntýsý var mý yok mu? Sonra büyüme hikayesi devam edecek mi? Sonra teknik olarak alýma uygun yerdemi yoksa satýþ seviyesindemi diye bakmamýz lazým. Tabiki baþka bir sürü bakýlmasý gereken noktalar var. Ve uygun psikoloji gerekiyor. Deðerli hocalarým bu konularý iþliyorlar zaten.
Endeksin yönü her zaman bizim için önemlidýr. Endeks düþerken kaliteli þirketleri uygun fiyatlarda alma þansý doðdu için bir yandan fýrsat olarak da görmek gerekiyor. Endeks elliott dalgasýna göre 4.düþüþ dalgasýný 1430 tamamlamýþsa o zaman 5.dalganýn içsel dalgalarý içinde yiz. Bu içsel dalgalarýn 2.dalgasýný Cuma günü 1443 tamamlanarak 3.içsel dalgaya girdik diyebiliriz. Bu 3.içsel dalga 1620 lere gidip oralardan 4.içsel düzeltme dalgasý ve son içsel dalga olan 5.içsel dalgave ayný zamanda içinde bulunduðumuz 5.dalga 1720 lerde son bulabilir.Bu saydýklarým eðer 4.dalga 1430 olarak teyit edebilirse geçerli olur. Haftaya stop seviyemiz olan 1508 üzerine atýp kalicilaþirsak daha umutlu olurum. Yok 1430 kirarsak o zaman 4.dalgamiz ya 1390 yada 1360 lara dek boyu uzayabilir.Ozamanda 5.dalganýn içsel dalgalarý seviyeleri deðiþsede 5.dalganýn hedefi olan 1720 ler gene potada olur.
Bütün bunlar kendime notlar olup asla YTD.
Yer Ýmleri