bizde nasibimizi aldýk dayaktan mebes zararda olduklamýz var 70 civarýnda beklicez sabýr önemli bu süreçte dayak yiye yiye dayak atmayý öðrenicez gerci bu iþi ciddi manada bilen arkadaþlarým bile var zararda olan bu piyasada fýrsat he zaman var paylaþtýðýmýz hisselerin bazýlarý dumanlý havada güçlü kldýlar vakko .yayla.blcyt.gsray gibi aklýma gelenler
Hocam PETKM için ne dersiniz okullu bey oranýný yüzde 10'a çýkardý bir þeylerin kokusunu mu aldý sizce 5.38 üzerinde bir türlü kalýcý olamýyor.
''Kýtmir bir köpekti.Ashab-ý Kehf'in köpeði.Ama cennete gitti.
Kim olduðun kadar kimlerle olduðun da önemli.'' NFK
Merhaba çelik hocam
23 aralýktan beri elimde olan Afyona 2 hafta önce aylýk grafiðinden baktýðýmda rsý çok þiþmiþ gelmiþti ama satmaya kýyamadým ya giderse diye. 5.60 larda elim gitmedi. 40 larda 20 lerde en son 5 civarý vermedim. Þuan zarara döndü. Sizin sözünüzü hatýrýmda hep "kolay götürmeyecekler" o yüzden bekleyip durdum. Fakat iyi derecede karý kaçýrýp lot arttýrmamýþ oldum. Desteðimiz tam olarak nereler az da olsa destek atmaya çalýþacaðým. Ayrýca Menderes için de çok saðolun Allah razý olsun. Sayenizde topluyorum. Günlük iþlemlerinden aldýðým 50 tl 100 tl 30 tl yi Menderese atýyorum. Ýlk alýmýmdan itibaren %10 arttýrdým. Kumbara olarak devam inþallah..
Yer Ýmleri