Esma Haným tebrikler,
Bilgilerinizi çok sade anlaþýlýr þekilde herkesle paylaþýyorsunuz.. Teþekkürler,
Esma Haným tebrikler,
Bilgilerinizi çok sade anlaþýlýr þekilde herkesle paylaþýyorsunuz.. Teþekkürler,
Deðerli hocam 1508 kýrýldýðý zaman tüm hisselerde stop oldum. Cuma kapanýþa yakýn SERMAYENIN 1/3 Le CEMTS, ALGYO, ARCLK ve PRKAB aldým yükseliþ onayý görürsek veya tekrar aþaðýlara inerse kademeli alýmlara devam ederim. Her zaman % 10 nakit býrakýyorum. Ytd
gecenki düþüþdeki gibi boyun cizgisinden döndü kýramadýðý 4.65 drencinden güç toplayarak yoluna devam edecek beklentilerim hiç deðiþmedi afyon çimento bu yýl içersinde hedef fiyatlarýna gidecek sabýrla devam beklemeye nakit varsa buralardan toplanabilir yýlýn 3 cü ayýna girdik ama baþlamadýk seanslara sizlerden sadece sabýrlý olmanýzý bekliyorum ve kredili iþlem yapmayýn bizim bütün hisselerimiz ederini ve deðerini bulacak olaðan üstü bir durum olmadýkca sýkýntý görmüyorum nedir olaðan üstü
1 erken seçim
2 sýnýrlrýmýzda savaþa girmek (yunanistan)
bunlarýn dýþýnda pek sýkýntý görmüyorum olursa sistem devre dýþý kalýr
Ostim özelini bilemem ama bedelli sermaya arttýrýmýna talep furyasý A1 capitalin son 3-4 bedellide yaptýðý rüçhan kýyýmý ile sona erdi. ki bunu þirket sahibi patronlar özellikle A1 capitale yaptýrýyorlar yatýrýmcýnýn rüçhanlarý satmasýna engel olmak ve bedelliye katýlýmlarýný saðlamak amaçlý.Þahsi tecrübelerim bedelli yapan bir þirketten 6 ay boyunca hiç bir þey beklemem ayný durumda bedelliye katýlmaya mecbur býrakýldýðým AKYHO ki bedelliyi herhangi bir borcu kapatmak için filanda yapmadý holdingleþtiði ve yeni yatýrýmlar yapacaðý için bedelli sermaye arttýrýmýna gitti.Dediðim gibi AKYHO bedellisinden sonra hisseyi taþýdýðým halde fiyat olarak 6 ay boyunca hiç bir beklentim yok çünkü baskýlanacak sonrasý güzel olur ama.Baþta yazdýðým gibi OSTÝM özelini bilemem ama bedelli tecrübelerim bu yönde...YTD...
Yer Ýmleri