liste için çok teþekkür ederim hocam Allah bol kazançlar nasip etsin SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
liste için çok teþekkür ederim hocam Allah bol kazançlar nasip etsin SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun vadede neden bir JANT olmasýn.Yatýrýmlarý devam ediyor.Kaliteli ürünler yapýyorlar.Yerli otomobilin tedarikçilerinden birisi olacak.Kýsacasý büyüme hikayesi devam edecek.Bilançolara bakýnýz.Gelir tablosuna bakýnýz.Çok güzel bilançolarý var.Borç yok nakýt var.Bol bol yatýrým teþfikleri alýyor.Hikayeler bitmeyecek.Sabýrlý olan kazanacak.YTD.
Dün KOZAl ý son dakika yükseliþinde %5 karla sattýp,kapanýþtan sonra MNDRS 3.46 emir yazmýþtým ve alýnmýþ .Hayýrlý olsun.Endekse odaklandým kazandýklarýmý geri vermek istemiyorum.YTD.
Küçük karý olmayan arþa gitmiþ kaðýtlardan çýkýþ devam ediyor bu endeksi tutabilir THY ayaðýyla artýk ana kaðýtlara giriþ çok belli oldu
Arçelik Tofaþ koç THY cola Tüpraþ gibi
Bunlarýn yanýnda halka açýklýðý 5 olan 1 lira temettüsu olan Ýsdemir yine halka açýklýðý az ucuz vesbe deva ve grafik olarak 19 dan beri harekete baþlayan yýllarýn verdiði basýnçla indes
Spekülatif tek tutulacak kaðýt gedza 10 sermaye iyi kar büyüyen yatýrým yapan firma
Esma haným uzun zamndýr elimde tuttuðum ,ecýlc ve oyak c ile ilgili görüþlerinizi ögrenebilirmiyim, yardýmlarýnýz için teþekkür ederim saygýlarýmla...
ARCLK 34.60 GÝTTÝ MNDRS 3.60 gitti Yavaþtan nakite geçiyorum.Temkinliyim sadece .Kararsýz yatay bandlarý sevmiyorum.Kendi planýma uyma deyiniz.Kesinlikle YTD.
Bahsettiðiniz kaðýtlar bence son dalga.... ( HANGÝ KAÐITLARIN SON DALGA OLACAÐINI ÇALIÞMAMIÞTIM LAKÝN TUPRAS ONLARDAN BÝRÝ OLMALIYDI) Bu yükseliþi 225 235 dolar civarýna çekip 50 dolarlýk aþaðý bir hareket bekliyorum...
Önümüzdeki hafta çarþamba-perþembe film kopar diye düþünüyorum... YTD.
Yer Ýmleri