herkese iyi geceler dolar uykumu kacýrmadan uyumalýyým![]()
herkese iyi geceler dolar uykumu kacýrmadan uyumalýyým![]()
Günaydýn dostlar. CDS ler ve Dolarýn yükseliþi, dün bankalardaki ciddi satýþlar bana göre MB üzerinde faiz artýrýmý baskýsý kurmak için parayý elde tutanlarýn operasyonu. Çünkü ellerine yüksek enflasyon behanesi var. 100.puan bir beklenti oluþtu bile. 18 martaki PPK Toplantýsýnda 150.puan bir faiz kararý çýkarsa 3 ay piyasaya rahatlanir diye düþünüyorum.
Bankalardaki satýþa raðmen diðer sanayi þirketleri yoluna devam ediyor. Endeks için 1520 ler destek olarak takip ederim. Tavanla kapatan ALGYO bakalým nasýl hareket edecek. 29.30 lar üzeri kaldýkça 31.80 ve 35 ler hedefte olur. FONET 15.90 Düþeni kirarsa önü açýlýr. TRCAS 5.42 Kirarsa emin adýmlarla ilerler. TUPRS yeni bir yükseliþ trendine girmenin arefesinde. Yeterki Endeks desteði kýrmasýn daha bir çok hisse kalkýþa hazýr. Rabbim cümlemize hayýrlý ve bereketli bir gün geçirmeyi nasip etsin inþaAllah. YTD.
Çelik hocam merhaba.
Ostim hakkýnda bir analiz yapabilirmisiniz bölünme sonrasý neler yaþarýz tahmininizce.
ALGYO 31.64 le þimdilik yolladýk Þükürler olsun güzel kazandýk. Belirtiðimiz ilk dirence 31.80 deðdi an itibariyle...
OZKGY dün bahsettim 5.65 ten dönüþ olmalý diye 5.92 an itibariye...YTD.
Listemizdeki PAGYO an itibariyle %5 prim verdi.
CEMTS 15.95 üzeri kalýrsa 16.88 dirence hareket yakýn olmalý.
FONET 14.90 üzeri kalýrsa 15.80 hareket beklerim.
TRCAS 5.15 üzeri kalýrsa 5.42 ve 5.78 seviyelerini hedefliyebilir.
KATMR 4.75 üzeri kalýrsa dönüþ yapabilir.
OZBAL 7.88 üzeri kalýrsa yukarý yönlü hareket beklerim.
.
TRGYO 3.61 üzeri kaldýkça yukarý yönlü hareket beklerim.
USAK 2.43 üzeri kaldýkça yukarý yönlü hareket beklerim.
Kesinlikle kendime notlar olup , YTD.
Son düzenleme : esma; 09-03-2021 saat: 16:28.
Yer Ýmleri