Beklemek acidir ama meyvesi gercekten tatlıdır
Beklemek acidir ama meyvesi gercekten tatlıdır
HDP kapatılınca borsa düşer miymiş, kapatılsın bu ülkenin hayrına olacağı kesin.Yine aynı şekilde Bidon Putin'e laf edince dolar yükselir yine borsa düşer miymiş gibi şeylerin uzun vadeci yatırımcıyı etkileyeceğini düşünmüyorum kısa vade etkiler o da gelir geçer ki zaten kısa vadeciysek her an bir şeyler olacağını düşünerek pozisyon almak gerek, bizim yatırımımız birkaç günlük değil ki batalim arkadaşlar ama bu gibi söylemlerle hareket edersek zaten stresten telastan batmak kaçınılmazdır.Bu gibi şeyler tamamen borsada algı oluşturmaktir benim gözümde.Buna göre hareket etmek de küçük yatırımcıyı olumsuz etkiler .Ben şahsen ülkeme ve borsama güveniyorum.
Dostum burada sorun borsadan, dolardan çok daha büyük.
Parti kapatmalara karşı olduğunu, toplumun her kesiminden milletvekillinin TBMM'de temsil edilmesi gerektiğini defalarca dile getiren reis, daha 2 sene önce uyduruk bir yerel seçimi kazanmak için 13bin şehidimin katilinin mektubunun okunmasına ses çıkarmayan devlet beyin isteğiyle parti kapatma davası açtırıyor.
Ülkede büyük bir siyasi ahlak sorunu var. Politikacıların dün dedikleri bugün dediklerini yalanlıyor. Siyasiler günü kurtarma derdinde.
Bütün bu sorunlar senin benim borsada kaybedeceğimiz 3-5 kuruştan daha kıymetli.
Ülke ahlaki olarak bir uçurumdan yuvarlanıyor ve biz sadece izliyoruz.
Allah sonumuzu hayretsin.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Bu arada 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla bütün şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun.18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun .
Fıtch önceki hedefine göre Türkiye'nin büyüme beklentisini %100 yükseltti.
Endekse olumlu yansımalı . Bugün ne güzel zirveyi tazeledik. Hacimsiz bir zirve tazeleme olsada, böyle bir kapanış olmamalıydı. Hdp olayını belliki önceden haber alanlar çaktırmadan sattılar.
18 Mart Çanakkale Zaferi...
"Âsım'ın nesli...diyordum ya...nesilmiş gerçek:
İşte çiğnetmedi nâmûsunu, çiğnetmeyecek''
Tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun.
#eregl brüt %185 temettü dağıtacağını açıkladı.
Biden'in Rusya ve lideri hakkındaki sözleri, uluslararası siyasetin de ısınacağını gösteriyor. Üstüne bugün HDP'li vekilin vekilliğinin düşürülmesi, HDP kapatılma davası bizim de işimizi zorlaştıracak. Erken seçim tartışmaları dahil, dış ve iç siyaset gündemi meşgul edecektir.
Yer İmleri