Bereketli kazançlar gençler hayýrlý sabahlar seans açýlacak da uyanýn artýk![]()
Bereketli kazançlar gençler hayýrlý sabahlar seans açýlacak da uyanýn artýk![]()
''Kýtmir bir köpekti.Ashab-ý Kehf'in köpeði.Ama cennete gitti.
Kim olduðun kadar kimlerle olduðun da önemli.'' NFK
Cümleten hayýrlý sabahlar.Rabbim size ve sevdiklerinize saðlýk ve huzur nasip etsin.
Amerika ve DAX her gün zirve tazelerken sýra bize de gelecek mi? Sýkýldýk þu sýkýþtýðý yatay bantan çýkmalý artýk.Düþecekse de düþsün veya gidecekse de gitmeli artýk.
Bedelsizleri kimse takip etmiyor mu bu Genel kurullardan önce hareketlenirler.Bedelsiz kokusu olan þirketler olabilir.Bu gurubu Takip etmede deneyimli olan arkadaþlar bize yol gösterebilir.Yüksek rakamlarda olsalarda destek ve dirençlerine göre takip edilebilir.Mesela OTKAR ýn GENEL KURULU yarýn ve dün hareketliydi.Alanlarýn bir çoðu bu beklentiyi satýn alýyorlardý mühtemelen.
Bedelsiz potansiyeli olan þirketlerden bazýlarý
EGEEN-KONYA*BRYAT-KOZAL-ALCAR-BFREN*OTKAR-JANT-ALGYO-ERBOS-GOLTS vs. devam ediyor.Birisinde bedelsiz kararý çýktýðýnd ahepsi hareketlenirler genelde.
Demem o ki bu bedelsizlerle ilgili deneyim ve öngörü sahibi olan arkadaþlar bilgilerini paylaþýrlarsa iyi olur.
ARCLK te 35.75 ve 35.52 destekleri takip ederim bu iki destekten onay alýp yukarý doðru tepki vermeli diye düþünüyorum.
CEMTS 16.55 desteði kýrmadýðý muddetçe yoluna devam etmeli. Kendime notlar olup Kesinlikle YTD.
ARDYZ 60.20 düþeni kýrdý daha yakýndan takip ederim.Destek ve dirençlere riayet ederim Stop olmayý beceremeyenler zararýda kabul eder. Kesinlikle YTD.
Selamlar, hisselerle ilgili verdiðiniz destek ve direnç bilgileri çok deðerli. Kendi adýma teþekkür etmek istedim.
Rica etsem Ostim e bakar mýsýnýz?
Yer Ýmleri