Hocam HUBVC Tilson 18.50 destekle takib sizce nasýl olur?
Kaybettiklerimi geri almak için kazanmak zorundayým
Naçizane 20 yýldan fazla bu iþi yapan biri olarak ozgyo özelinde ama aslýnda genel olarak yazýyorum borsada asla tren kaçmaz þirketler yerinde durduðu sürecemühim olan trene doðru yerden binip inilmesi gerekli yerde inmek borsada fýrsat hiç bir zaman bitmez bir hisse olmazsa öteki olur.Sabýr her zaman kazandýrýr.Hiç bir hisseyi en düþük fiyattan alýp en yüksek fiyattan satamazsýnýz borsa yaþantýnýzda en fazla bir bilemedin 2 kez denk gelir þanslý iseniz belkide hiç gelmez.Ama zirveden alýnan mal uzun süre bekletir o yüzden doðru yerden alým yapmak en önemlisi.Þahsým adýna Çelik üstadýn yýllýk listesinden beðendiðim hisseler var yazdýðý hisselerden portföyümde taþýdýklarýmda vardý zaten ama yeni alým için acele etmiyorum.Endekste bir düzeltme mutlaka olacak.Düzeltme olmasý durumunda desteklerden hisse bazlý yükseliþler olursa da düþen trendi kýrýp onayý da aldýysa alým yapmayý düþünüyorum.Onun dýþýnda üstadýn haftalýk listesini ve h.içi ertesi gün için yazdýðý hisseleri takipteyim.Ayný gün hareket edende oluyor ertesi haftaya sarkanda hareket olarak ama mutlaka hepsi gidiyor.YTD...
benim de maliyetim yüksek. cok arastirmadan almýþ bulundum ve satamadim da. maliyetime gelse yeterli diye umut ediyorum.RMX2030 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dagi
dmsas
tuclk
tire
dgate
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
CEMTS için Celik comak üstadýn orta veya uzun vadede beklentisi bir FMIZP piston olma yolunda üçlü rakamlar. PARSN içinde aylýk log grafikleri 50 leri sonraki kanaldirenci de 90 larý gösteriyor. Pes etmeden hayallerin peþine düþenler er ya da geç baþarýlý olurlar. Kesinlikle Y.T.D.
Yer Ýmleri