mebes bu sinirini cok iyi anlýyorum bu gün boll bol þirketi aradým sövdüm artk telefonuda açmýyorlar![]()
mebes bu sinirini cok iyi anlýyorum bu gün boll bol þirketi aradým sövdüm artk telefonuda açmýyorlar![]()
Kelimesi kelimesine ayný yazýyý kopyala yapýþtýrýn.Sonra buna kendiniz de inanýn.Ýnsaf yani piyasa okumak bu mudur? Diðer piyasalarý da mý bu liste düþürdü?
Çelik hocam hayýrlý geceler. Ostim de bedelli iþlemleri sonunda bitti bundan sonra neler olur artýk yön yukarý olabilir mi görüþleriniz nelerdir? Teþekkür ederim
Çelik hocam, bu gsdho ve trgyo sabýr taþý çatlatýr , tüm tekniklere ve sistemlere inat kýmýldamýyorlar, bir hisse 7 aydýr hiç mi hareket yapmaz, ne aþaðý ne yukarý , 10 -15 kademe arasýnda dikiþ makinesi gibi zik zak çizmekten oralarý aþýndýrdýlar. Ama inadýna bekliyorum hala sebepsizce))
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
çelik hocam ben sanko yu sormak istiyorum biliyorum yýllýk lýstemýzde var ve hedeflerýnýde verdýnýz ancak bu yaptýgý hareketler normal mý yaný 4 gun tavan gýttý sonra 2 gun taban pazartesý nasýl olur acaba
Yer Ýmleri