Daha öncede söylediðim gibi burda yardýmlaþmak için varýz, naçizane fikirlerimizi beyan ediyoruz. Hemen hemen bu düþüþe herkes yakalandý. Sizi kimse dýþlamadý, burda yazýlanlarý tartýp ölçelirz fikirlerimize uygunsa uygularýz. Sadece kesin ifadeler kullanýlmasý sizin içinde, burda okuyup anlamaya çalýþan insanlar içinde sakýncalý. Saðlýcakla..
Son 5-10 senedir
Özellikle bu son 1 senedir
Yatýrýmcý özellikle bireysel yatýrýmcý sayýsý artýnca
Tv lerde
Youtube da
Telegramlarda
Kuþlu sitede
Aracý kurumlarda
Herkes, Teknik analiz , herkes Teknik analist...
Sonuç: %90 ý bence, Teknik analize göre alsat satal lar la portfoyunu eritti..
Borsa, sadece teknik analiz D E Ð Ý L D Ý R
Borsa: siyasettir, ekonomidir, enflasyondur, algýdýr, faiz dir, kar dýr, zarar dýr,
Borsa: patron dur, spekülasyon dur, manipülasyon dur, futboldur, halktýr, güncel konjukturdur..
Binlerce parametresi var...
Devletin;
acil bu Tv lerde, borsa sadece,
çanak çömlekten, formasyonlardan ibaretmiþ gibi gösterip;
youtube da, kuþlu sitede, teknik mekanik analiz kisvesi altýnda, insanlarý alsat satal a alýþtýranlara iþlem yapmasý Elzem dir.
94 krizinde de böyleydi, 2001 de de, 2009 da da
2015 te de, 2020-2021 de de...gelecekte de böyle olacak...
Borsa nýn temeli ; siyaset ve ekonomidir.
Her zaman güncel konjukturdür.
Ayrýca; orta-uzun vade
3-5 yýl
10-20 yýl boyunca burlardan;
Kar eden, büyüyen ve de döviz artýsý olan
döviz borcu olmayan, þirketlere yatýrým yapanlar(her kademeden parasý oldukça alan) büyük zengin olur..
Alýn size tüyo )
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
bedavaya kýymeti olmadýðýný anladým bilgilerim deðerli bu yüzden boþa kürek çektiðimi anladým ve üstüne insanlarýn nahoþ saldýrýsý hoþ olmadý artýk paylaþým yapmýyorum sadece þunu diyebilirim bu borsa verdiðini geri alýr anlayan anlasýn arif olan anlar...iyi günler sevgiler saygýlar...
Sadece endeks ve dolarý izliyorum. %90 hissedeyim.Taþýdýðým hisseleri izlemiyorum ve çarþamba gününe dek izlemiyeceðim. Bu süreçte þirketlerin nekadar sahipli olup olmadýðýný da görmüþ olacaðýz.Panik yapmamak için hisseleri izlememek gerekiyor.
Yer Ýmleri