Hayırlı cumalar arkadaslar
Hayırlı cumalar arkadaslar
Benim için bu topiğin yapılan yanlı siyasi söylemlerden ve telegram grubunda hisse vermelerden bahsetmelerden özelden mesajla göndermelerden bahsetmelerden sonra bir anlamı kalmadı.Topik açıyorsan genele yazarsın özelden istediğime vericem filan bunlar hoş şeyler değil o zaman topic açmayacaksın takibi şu an itibarıyla bırakıyorum.Ben sadece endeks ve yön konusunda yorum yapıyorum banada özelden yazıp topik açmamı hisse önermemi rica eden arkadaşlar oldu oluyor.Ben yatırım danışmanı değilim kendi adıma takip ettiğim hisselerde alım satım yaparım herkese de teknik anlamda kendini geliştirmesini ve kendi sistemini kurmasını tavsiye ederim.Herkese bol kazançlar...
Merhaba Herkese,
Herkesin yüzü gülüyordur umarım. yıllık listeye bir gözatayım demiştim. sizinlede paylaşayım istedim.
Ekran Görüntüsü (7).png
İçimizde şeytan yok. içimizde acizlik var, tembellik var. İradesizlik, bilgisizlik ve bunların hepsinden daha korkunç bir şey; hakikatleri görmekten kaçma eğilimi var.
Sabahattin Ali
Yurt dışı endeksler normal bizde normalız sadece klasik cuma satışları oluyor..Dirençimiz olan 1443 e yaklaştıkça kar satışları gelmesi normal.
Hisselere bakarken özellikle DÜŞEN KIRILIMI yapan hisselere öncelik verilmeli diye düşünüyorum.
Bu düşen kırılımı yapan bir kaç tane yazayım.KOZAL-KORDS-CEMTS-GSDHO-KOZAA-KNFRT-FONET....ASLA YTD.
Son düzenleme : esma; 02-04-2021 saat: 14:51.
Mümkünse ıeyho yorumu alabilir miyim? Çok fazla düştü. Durumu ne olur?
Çelik hocam derhl hakkında bi yorum yapabilir misiniz.
Yer İmleri