-

Originally Posted by
Speed78
Hocam bntas da hedef ne sanki hareket başlıcak gibi duruyor
Katkı olsun diye kendimce 4,97-5.12 seviyelerini önemsiyorum.
-
KLMSN güzel gözüküyor.YTD:
-
KATMR 3,20 üzeri +++ YTD.
-
IPEKE saatlıkta hazır gözüküyor.YTD.
-

Originally Posted by
esma
KATMR 3,20 üzeri +++ YTD.
Esma hocam , KATMR 3.30 direnç üstü 3.32 kapadı. Kapanış ve alımlar çok iyi . 3.50 de hafif bir direnci var . Ucuz kalan sanayi ve araç ekipman şirketi. Bence asıl atraksiyon 3.50 üstünde olur ...
-
Esma hanım bugün MNDRS 3,40 a kadar geldim geri çekildi. Menderes için beklentiniz nedir
-

Originally Posted by
esma
KLMSN güzel gözüküyor.YTD:
Esma hanım Çelik hocam sabret dedi. tutmaya devam ediyorum bende.tek sıkıntı tahta yapıcı çok fena.
-
Herkese merhaba. Aranıza bugün katıldım. Hayatımda ilk kez bir forum sitesine üye oluyorum. Bu sayfada bambaşka bir aura hissettim. İçinde borsa olupta agresiflikten ve bilmeden-biliyormuşcasına tavırlardan yoksun; böyle aile ortamı gibi samimi ve seviyeli bir ortam görmedim daha önce.
Yaklaşık 1-2 aydır misafir olarak izliyordum ama çelik hocanın çağrısına kulak verip üye oldum
Borsa konusuna gelince yaklaşık 6-7 ay önce başladım. formasyon, indikatör,osilatör vs. çalışan bir acemiyim diyelim. Tecrübelerinizden 1-2 aydır gizliden faydalandığım için başta Çelik hocaya,sonrasında mebes, hakan ve esma hocama teşekkür ederim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri