-

Originally Posted by
tanjat
hocam iyi akşamlar. Vakfn yorumu rica edebilirmiyim. 4.34 ortalama ile bekliyorum. 12 ocak olağanüstü toplantısı var. Beklentim bu toplantıdan bedelsiz sermaye kararı çıkması.
artık 5 üzerini fazlasıyla hakediyor ytd
-

Originally Posted by
acemi borsacı
teşekkürler hocam, yeşil sermaye artırımı açıklamış hocam bunun kumbaralara etkisi olur mu ??
beklenti oluşturdu diğerleri için ben zaten yeşillerin ucuz hisselerinin hedefi 7.8 bekliyorum ve yıllık listemizdeler
-

Originally Posted by
suzay
merhaba 3.45 üzerinde uzun vade hedef nedir? gidişata göre stop neresi olmalıdır
RMX2030 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba , borsada kazanç, risk ile kişisel beklentilerle doğru orantılıdır. Günlük oynayan için %1 ila %2 iyi olabilir . Orta vade için %10 iyi olabilir . Yıllık ise enflasyon yada banka vadesinin 5 ila 10 puan üstü iyi olabilir diye düşünüyorum. Mendereste 3.08 altı stop olmak şartıyla toplanır. Eğer borsa endeksi musade ederse 3.45 üstü iyi olur . Burada risk ve bekleme süresi bence biraz kişisel olarak kendinizin vereceği karar . Tabiki endeksi de göz önüne almanız gerekmektedir ...
-

Originally Posted by
hakan4554
çelik hoca yıllık listesi
1. ısyat ....3.43
2. Petkm...4.79
3. Afyon...4.43
4. Pagyo....6.37
5. Ozgyo....2.23
6. Ekgyo....1.99
7. Trgyo....3.74
8. Tektu....1.92
9. Brksn....7.33
10. Polho...3.85
11. ısdmr....9.62
12. Sanko...7.85
13.gsdho...2.45 yıllık (b)
14.usak...2.29
15.cemts...16.66
16.mndrs...3.10
17.gsdde...4.95
18.ıhlgm...1.27
19.ykbnk...3.09
20.zoren...2.70
21.ıttfh....2.25
22.gsray..3.98
23.yyapı...1.83
24. Ve son btcim....4.75.
bu listeyi takip edin sizler için hazırladım sorularınızın cevabını listede bulabilirsiniz
-

Originally Posted by
celik comak
kumbara hisselerimiz gayet güzel ilerliyor
yarın için
KATMR
OZGYO
AGYO
VE AYEN İZLİCEM ytd
Celik hocam . Tüm bu kağıtlar direnç üstü kapatti . KATMR çok iyi durdu . Muco bile iyi kapatti ...
-

Originally Posted by
celik comak
beklenti oluşturdu diğerleri için ben zaten yeşillerin ucuz hisselerinin hedefi 7.8 bekliyorum ve yıllık listemizdeler
Teşekkürler hocam ben çok az almıştım keşke biraz daha alsaymisim ☹️çok yavaş yavaş ama çok saglam ilerliyorlar
-
Çelik Hocam, mtryo ve şişe sizce nasıl, en azından önümüzdeki kritik 1 hafta için sizde nasıl duruyor? Beklenen index düzeltmesine kadar olan süreçte bir hareket olur mu bunlarda sizce?
-

Originally Posted by
jgamez
çelik hocam, mtryo ve şişe sizce nasıl, en azından önümüzdeki kritik 1 hafta için sizde nasıl duruyor? Beklenen index düzeltmesine kadar olan süreçte bir hareket olur mu bunlarda sizce?
3 iş günü içersinde hareket olmalı siztem radarında ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri