-

Originally Posted by
celik comak
şimdi diğerleride katlıyacak bazen ben bile anlayamıyorum.... mebes iyi takipcisin tebrik ederim
Celik hocam bilgisayar kullanmasını pek beceremiyorum . Hatta bu forum için bile cep telefonuma indirdim . Hep cep mobilden giriyorum . Fakat hisse için defter kullanıp haftalık, aylık, yıllık olarak hisse leri yazıyorum. Güzel not alıyorum. Çünkü insan hafızası yanıltıyor. Bu arada Ozgyo için tebrikler . Agyo , pagyo , ostim sırada gibi ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
celik comak
hepsi ederini bulacak bu yıl merak etmeyin ilk 6 ayda bile baya yol kat edecekler pagyo gecensene 17 hedefimi es geçti hedef arttı 25.30 oldu bu yılki hedefim mndrs 50.60 olacak hisselerden ittfh eski zirvesi 52 .53 tü en az 12.13 bekliyorum cemts fmizp gibi alıp başını gidecek yıl içersinde YTD

Originally Posted by
borsa_cini
Hocam ilk 5 hisse hedeflerinizi yazmıştınız mğsait olduğunuzda devamlarını bekliyoruz

ara ara paylaşıyorum kacırma
hedef fiyatları
-

Originally Posted by
celik comak
hepsi ederini bulacak bu yıl merak etmeyin ilk 6 ayda bile baya yol kat edecekler pagyo gecensene 17 hedefimi es geçti hedef arttı 25.30 oldu bu yılki hedefim mndrs 50.60 olacak hisselerden ittfh eski zirvesi 52 .53 tü en az 12.13 bekliyorum cemts fmizp gibi alıp başını gidecek yıl içersinde YTD

Originally Posted by
mebes
Celik hocam bilgisayar kullanmasını pek beceremiyorum . Hatta bu forum için bile cep telefonuma indirdim . Hep cep mobilden giriyorum . Fakat hisse için defter kullanıp haftalık, aylık, yıllık olarak hisse leri yazıyorum. Güzel not alıyorum. Çünkü insan hafızası yanıltıyor. Bu arada Ozgyo için tebrikler . Agyo , pagyo , ostim sırada gibi ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet önümüzdeki hafta onlar sahada olacak haftalık listede yer alacaklardan ilk 3 diyebilirim
-

Originally Posted by
celik comak
ara ara paylaşıyorum kacırma

hedef fiyatları
Tek beceremediğim karda oturmak . Celik hocam en zor olanı karda tutabilmek . Inanın sizin söylediğiniz hisseler ucuz Fakat artışlara dayanabilmek zor . Karda durabilmek ayrı beceri ...
-
Celik hocam gıdalar bu ara iyi . Penguen gıda, kerevitas iyi olacak gibi , yalniz Tborg için ne düşünüyorsunuz. O ucuz kaldı...
-
Takip listem
ARENA
ALCTL
ITTFH
YUNSA
-

Originally Posted by
esma
Selamlar hocam. Yeni takip ettiğim KERVT, MAKTK ve KLMSN için yakında bir umut gözüküyor mu?Gelecek hafta için
Esma Hocam klmsn bendede var. tahta yapıcı çok farklı. son kapanış hep ortalama altında kapatıyor. günde defa üstünde kapattı yanılmıyorsam.Çelik hocam sabret dedi. bu fiatlar ucuz demişti.Çelik hocam tekrar yorumlarsa daha iyi olur.
-

Originally Posted by
Vkayl
Esma Hocam klmsn bendede var. tahta yapıcı çok farklı. son kapanış hep ortalama altında kapatıyor. günde defa üstünde kapattı yanılmıyorsam.Çelik hocam sabret dedi. bu fiatlar ucuz demişti.Çelik hocam tekrar yorumlarsa daha iyi olur.
1 defa sadece ortalamanın üzerinde kattı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri