-

Originally Posted by
celik comak
mücodan nasıl vazgecerim 2.5 senedir 100 tane hissesi elimde

onu hedefine kadar tutucam 22 tl

Cuma biraz daha ilave ettim . 1.38 den hayırlısı. Istanbulda yeni proje ilanlarını ve tanıtımlarını yapıyorlarmış...
-
Hocam cuma kapanışa yakın biraz HUBVC ve KLMSN almıştım.Bu hisselere dair fikrinizi alamk istiyordum.
-

Originally Posted by
esma
Hocam cuma kapanışa yakın biraz HUBVC ve KLMSN almıştım.Bu hisselere dair fikrinizi alamk istiyordum.
Bak bak hiçte söylemiyor.Allah pişman etmez inşaALLAH.Yine aynı gemideyiz desene.bu sefer çıkarken haber ver.
-
Esma hanım.Çelik hocam ve mebes hocam ihgm de 22 olacak diye bekliyor.onlar 22 yi beklerken.biz klmsn yi 100 e satarız.şaka şaka.
-

Originally Posted by
Vkayl
Esma hanım.Çelik hocam ve mebes hocam ihgm de 22 olacak diye bekliyor.onlar 22 yi beklerken.biz klmsn yi 100 e satarız.şaka şaka.
Cuma günü % 50 nakite geçtim.Bunuda söyiıyeyim. Cümleten iyi akşamlar.
-

Originally Posted by
esma
Cuma günü % 50 nakite geçtim.Bunuda söyiıyeyim. Cümleten iyi akşamlar.
tmm Esma hanım. iyi akşamlar.
-

Originally Posted by
esma
hocam cuma kapanışa yakın biraz hubvc ve klmsn almıştım.bu hisselere dair fikrinizi alamk istiyordum.
sistemde her ikiside sat konumunda haftalık sistemde hubvc biraz daha güçlü gibi duruyor ama dikkatli olun ytd
-
bende ostım aldım kapanışa doğru sadece tepkide vermek için haftalık listeme bile yazamadım hisseyi normalde 3.90 altına gelmemeli kapanışlar yapmamalı YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri