-
takip listem
martı
megap
pınsu
uluun
sekfk
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Borsada yatırımcı sayısı bu hafta itibariyle 2 milyonu geçmiş. Marttan bu yana 500 bin üzerinde yeni yatırımcı katılımı gerçekleşmiş. Dolar sabit yatay kalırsa. Bu sayı katlanarak gidecek . Bu olay Türk varlıkları için çok iyi ...
-

Originally Posted by
aziz demirci
tşk hocam emeginiz için erbos için tesekkürer 26 almıştık sayenizde devammı hocam birde müsait olunca beyaz filoya bakabilirmisiniz teşekküe ederim.
50 hedefim vardı oraya ulaştı biraz dinlenmesi lazım erbos sonra devam eder
beyazda ise 10.20 altına gelmedikce yön yukarı gibi duruyor yakın stopla tutulabilir
-

Originally Posted by
diyar21_1905
Sn. Çelik siz yokken maşallah Esma hanım döktürüyor. Kendini müthiş geliştirdi. Sayfayı elinizden almasa iyidir. Kendisine yorumları için teşekkür ederim. Bu arada netaş ve oyakc bakabilirmisiniz. İyi geceler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
netas kısada düzeltmede uuzun vadede cok daha iyi yerlerde olucak 16 civarlarında buraları hedef olarak vermiştim zaten
oyakc daha kendine gelemedi birleşme sonrası bu sene daha iyi olacağını düşünüyorum sabırla beklemeye devam
-

Originally Posted by
mebes
Borsada yatırımcı sayısı bu hafta itibariyle 2 milyonu geçmiş. Marttan bu yana 500 bin üzerinde yeni yatırımcı katılımı gerçekleşmiş. Dolar sabit yatay kalırsa. Bu sayı katlanarak gidecek . Bu olay Türk varlıkları için çok iyi ...
sadece kendi cevremden 30.40 kişi katkıda bulundum borsamıza
-

Originally Posted by
celik comak
netas kısada düzeltmede uuzun vadede cok daha iyi yerlerde olucak 16 civarlarında buraları hedef olarak vermiştim zaten
oyakc daha kendine gelemedi birleşme sonrası bu sene daha iyi olacağını düşünüyorum sabırla beklemeye devam
Teşekkür ederim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
celik comak
sadece kendi cevremden 30.40 kişi katkıda bulundum borsamıza

Aynen ben de bizzat bir çok arkadaşa yatırım hesabı açıp hisse alım sürecinde yardımcı oldum . Inşallah borsanın derinliği için katılımcı sayısı artar . Ülkemiz ve sanayimiz içinde çok iyi ...
-
endexs hakkında kulis yapıyorum coğunluğun tam tersini yapacağım yarın akşama kadar totem yapalım
cümleten iyi geceler ALLAH nasip ederse yarın görüşürüz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri