-
Çelik hocam geçenlerde bahsettiğiniz alka baya gitti 2-3 gün üst üste lakin alamayıp izledim sadece. Haftalık ya da yarın için sisteme takılan bir şey var mı acaba? Sistem hiç sektirmiyor maşallah tebrikler.
-
Yarın için
anele
hlgyo
bakab ytd
-
-
Teşekkürler hocam , mtryo çok hacimsiz seyrediyor ve bir hareket yok beklemekte fayda var mı sizce ? Bu kağıt için çok kararsızım sizde nasıl duruyor acaba? Şimdiden teşekkürler , iyi geceler dilerim.
-
[QUOTE=nirvana7;5100832]İyi geceler değerli arkadaşlar, çelik üstad alcatel 2-3 aylık periyotta nereleri hedefleyebilir,fikriniz nedir[/QUOTE
GÜNLÜK SAT KONUMUNDA AMA 31.ÜZERİNE ATARSA AL POSİZYONUNA DÖNER HAFTALIK DİNLENMEDE AYLIK TERS CEKİÇ VAR DÜŞÜNDÜRÜCÜ İZLEMEK LAZIM BEN BU HİSSEYİ 6Ç50 CİVARLARINDA PAYLAŞMIŞTIM BANA GÖRE PİRİMLİ
-

Originally Posted by
jgamez
teşekkürler hocam , mtryo çok hacimsiz seyrediyor ve bir hareket yok beklemekte fayda var mı sizce ? Bu kağıt için çok kararsızım sizde nasıl duruyor acaba? şimdiden teşekkürler , iyi geceler dilerim.
vakit kaybı bu sene mepet bence gidecek gecen sene vangd 1.58 den paylaşmıştım ytd
-
İyi geceler link ve despc hakkında düşünceleriniz nedir
-
Çelik hocam iyi geceler.işteyim ara ara takip ediyorum.hepsini okudum.Lkmnh ve klmsn için bi çift laf edersen sevinirim.sabırla tutuyorum hocam.tşkler.iyi geceler.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri