-
Evet . Benide Ihlgm yanılttı. Gerçi alışkınız da 25 milyon yabancı alımı olup . 1.50 üzerinde tutunamadı...
-

Originally Posted by
celik comak
iyi geceler cümleten
Çelik hocam iyi geceler hoşgeldiniz. hocam sizden ricam işe gidecem sabah .Lkmnh ve klmsn hala sabırla tutuyorum. tavsiyelerine ihtiyacımız var.özelikle klmsn tahtacısı borsadan soğuttu.dünde yazmıştım cevap alamadım.tşkler.iyi geceler.
-
Celik hocam , dün arkadaşlar sormuştu senkron gibi hisse varmi diye . Dün akşam çok düşündüm acaba Tborg olurmu ...
-

Originally Posted by
tafa
Çelik hocam iyi geceler hoş geldiniz. Deva ilgili yorumlarınızı alabilirmiyiz yarın veya pazartesi bir hareket başlayabilir mi acaba?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sistem al vermiş günlükte haftalık ise 26.30 üstü kapanışlar izlemek lazım
-

Originally Posted by
mebes
Celik hocam , dün arkadaşlar sormuştu senkron gibi hisse varmi diye . Dün akşam çok düşündüm acaba Tborg olurmu ...
:D
sistem onay verdiğinde paylaşacağım merak etmeyin 3 aday var hangisi önce sisteme düşerse paylaşacağım
-

Originally Posted by
celik comak
sistem onay verdiğinde paylaşacağım merak etmeyin 3 aday var hangisi önce sisteme düşerse paylaşacağım
Çelik hocam slmlar hocam yggyo yu gözümün önünden kaldırdım zamanı gelince yaprak gbi olucak demiştiniz acaba zamanı geldimi değerli yorumlarınızı bekliyoruz teşekkürler..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
celik comak
Bekliyoruz . Zaten yazdığınız liste ikisi tavandi . Önceki günde olan hurgz tavandi .
-

Originally Posted by
Vkayl
Çelik hocam iyi geceler hoşgeldiniz. hocam sizden ricam işe gidecem sabah .Lkmnh ve klmsn hala sabırla tutuyorum. tavsiyelerine ihtiyacımız var.özelikle klmsn tahtacısı borsadan soğuttu.dünde yazmıştım cevap alamadım.tşkler.iyi geceler.
ne tesadüfki bende işe gidiyorum klmsn uzun vade hisseniz tutarsanız 3 lü rakamları görürsünüz
lkmnh 4.60 civarında paylaşmıştım hedef 30 civarları demiştim yavaş yavaş hedefine gidiyor orta vadede
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri