-
Muco , Cumhurbaşkanı ile önceki gün görüşmüş. Projeleri ile bilgi vermiş. Mr. Muco eğer gerçek projeler sunmuş ise ve son günlerde IHLGM de artan hacim yanıltıcı değil ise iyi olabilir . 10 yıllık düşeni kırmış işlem hacmi yuksek . Yinede yanıltıcı olabilir . Başka grup olsaydı uçardı...
-

Originally Posted by
mebes
Muco , Cumhurbaşkanı ile önceki gün görüşmüş. Projeleri ile bilgi vermiş. Mr. Muco eğer gerçek projeler sunmuş ise ve son günlerde IHLGM de artan hacim yanıltıcı değil ise iyi olabilir . 10 yıllık düşeni kırmış işlem hacmi yuksek . Yinede yanıltıcı olabilir . Başka grup olsaydı uçardı...
mebes hocam gözün aydın Alah sabır versin.iyi olur inşaALLAH.
-

Originally Posted by
Vkayl
mebes hocam gözün aydın Alah sabır versin.iyi olur inşaALLAH.
Hayırlısı olur Inşallah....
-
Hayırlı günler dostlar. Rabbim gönlünüze ferahlık ve esenlik versin.
S&p notumuzu sabit bıraksada açıklamaları ılımlıydı. Fitch 19.şubatta bakalım ne diyecek. Emin olun artırmak için sıraya girecekler önümüzdeki süreçte. Yeterki biz aklın,ilmin ve irfanin ışığında işimizi düzgün yapalım.
-

Originally Posted by
celik comak
syn MedwiG teşekkürler yeni sayfa için
Merhabalar , Uzun süren forumu ziyaretçi olarak takip serüvenimden sonra yeni sayfa açılışına ve Çelikçomak hocamın çağrılarına kayıtsız kalamadım aranıza katıldım. Hepinizi az çok tanıyorum takip ettiğim süreçten. Herkese iyi haftasonları diliyorum
VBB

-
-

Originally Posted by
Vbb
Merhabalar , Uzun süren forumu ziyaretçi olarak takip serüvenimden sonra yeni sayfa açılışına ve Çelikçomak hocamın çağrılarına kayıtsız kalamadım aranıza katıldım. Hepinizi az çok tanıyorum takip ettiğim süreçten. Herkese iyi haftasonları diliyorum

Hoşgeldiniz.iyi tatiller.
-
Çelik hocam hoşgeldiniz. iyi tatiller.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri