-

Originally Posted by
hakan4554
üstad erkencisin biz seni gece bir de bekliyorduk

bu gün izinliyim yarın işe gidecem vakit bulmuşken biraz analiz yapalım haftaya
-

Originally Posted by
celik comak
ıhlgm de hedeflerim belli 2.5 yıl önce kulis yaptığımda bu hedef bana verildi uzun vade denildi 22 tl hedefi bekliyorum bu nasıl olur ne şekilde olur bilemiyorum... 1.50 kuruştan 7 ayda 90 tl olan burva gecen senenin bombasıydı ben onu gecen sene şubatta paylaşmıştım bu sene 1 ilk yaparak yıllık liste oluşturdum umarım başarılı olacaktır ALLAH utandırmasın İNŞALLAH
Hocam bence başka kağıt olsaydı şimdi hedefine gitmişti.tek sıkıntı muco bence.
-

Originally Posted by
celik comak
ıhlgm de hedeflerim belli 2.5 yıl önce kulis yaptığımda bu hedef bana verildi uzun vade denildi 22 tl hedefi bekliyorum bu nasıl olur ne şekilde olur bilemiyorum... 1.50 kuruştan 7 ayda 90 tl olan burva gecen senenin bombasıydı ben onu gecen sene şubatta paylaşmıştım bu sene 1 ilk yaparak yıllık liste oluşturdum umarım başarılı olacaktır ALLAH utandırmasın İNŞALLAH
Hocam ihmad gibi sermaye azaltıp.7-8 lere çıkarıp ordan sürebilirlermi?
-
Çelik hocam MNDRS ve RHEAG cuma günü endeksin düşmesine rağmen biraz çıkış gerçekleştirdi. Ancak halen 2 hissede beklenen çıkışı gerçekleştirmedi. Önümüzdeki hafta 2 hissede beklentimiz ne olmalıdır?
Düşüncelerim beni bağlar, lütfen başkası bağlanmasın

-
HAKAN4554 bir hisse üzerinde çalışmanı istiyorum dersin sanel mühendislik ..bu senenin burva sı olurmu ?araştır hedeflerini bul günlük aylık bu seneki hedefi? grafik görünümü ? formasyonu? çalış boş durma 
-
Çelik hocam SANEL daha önce aldım sattım .yıllık en düşük 2,34 en yüksek 4,33 ü görmüş.değişik bir hisse.sahipli aynı zamanda.genelde borsa düşerken yukarı tepki verir.cuma günü %5,73 yaptı.
-

Originally Posted by
Cenggold
Çelik hocam MNDRS ve RHEAG cuma günü endeksin düşmesine rağmen biraz çıkış gerçekleştirdi. Ancak halen 2 hissede beklenen çıkışı gerçekleştirmedi. Önümüzdeki hafta 2 hissede beklentimiz ne olmalıdır?
bu hafta 3.35 üzeri kapanış olsaydı haftaya 5 tlyi konuşuyor olurduk 3.35 altında mndrs pahalı 3.35 üzeri bedava haftaya şenlik başlayabilir
rheag 5 haftadır hacimsiz şekilde dinlendirildi buradan tekrar güçlenerek yukarı sert gidecektir girişim sektörü konusunda daha önce analiz etmiştik bu sene girişim ve gyo senesi diyerek not düşmüştük
-

Originally Posted by
Vkayl
Çelik hocam SANEL daha önce aldım sattım .yıllık en düşük 2,34 en yüksek 4,33 ü görmüş.değişik bir hisse.sahipli aynı zamanda.genelde borsa düşerken yukarı tepki verir.cuma günü %5,73 yaptı.
aylık en düşük 3,38 en yüksek 3,76
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri