-
rica ederim hocam ben teşekkür ederim sayenizde bir şeyler öğreniyoruz aynı zamanda da kazaniyoruz ...

Originally Posted by
celik comak
EYWALLAH teşekkür ederim ilginden dolayı syn furkan39
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
celik comak
yerli otoda acaba yer alabilirmi ?anlaşma yapabilirmi gerci benim takibimden cıktı ama yine not olarak düşeyim dedim mebes
Celik hocam merhaba , siz herhangi bir kağıdı sebepsiz söylemezsiniz. Alıp almamak kişileri bağlar. Sağlık işi ile uğraştıklarını öğrendim. Araç şarj istasyonları ve donanımları ve yenilebilir enerji ile ilgili gelişmelerde var olduğunu okudum . Diyaliz merkezleri var .. 3.73 direnci var . 4 üstü güzelleşir....
-
Celik hocam Bsoke takibiniz deydi ucuz kaldı. Limanı olan bu şirket için ne düşünüyorsunuz...
-
-
Mebes bey liman btcime ait diye biliyorum ben...

Originally Posted by
mebes
Celik hocam Bsoke takibiniz deydi ucuz kaldı. Limanı olan bu şirket için ne düşünüyorsunuz...
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
canatan
SM-J330F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet olabilir . Karıştırdım. Liman ile ilgili btcim olabilir ...
-

Originally Posted by
canatan
SM-J330F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Batı çimento , (btcim) , batı söke nin %75 ine sahip liman la ilgili haber her halükarda ikisinide kapsamış oluyor . Bunu tekrar düzelteyim . Her ikiside batı anadolu gurubunda yer almakta
-

Originally Posted by
mebes
halen takipte yıllık listemizde btcim var bsoke bilerek yıllık listeye koymadım 2 sini koysam olmazdı takibe devam bu haftada hareketini sürdürecek YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri