-

Originally Posted by
mebes
Çok enterasan sürekli satış yiyen ve bu satışların karşılaması sonrasında. Bugün çok iyi durmakta . Polho ....
Bugün Polho, direnç üstü kapatti . Hem işlem hacmi hemde para girisi ile superdi ...
-

Originally Posted by
mebes
Bugün Polho, direnç üstü kapatti . Hem işlem hacmi hemde para girisi ile superdi ...
CEOEM de yatay direncinin üzerinde kapanış yaptı. Sizce yarın takip edilirmi mebes hocam
-
Esma hanım yok.
Dikkatimi çekti.
Umarım kötü bir şey yoktur.
-

Originally Posted by
Quanticode
CEOEM de yatay direncinin üzerinde kapanış yaptı. Sizce yarın takip edilirmi mebes hocam
Kusura bakmayın takibimde olan bir hisse değil. Esma hanım takip ediyordu . Esma hanımda iki gündür yazmadı. Eğer görürse bilgilendirir tahmin ediyorum ...
-

Originally Posted by
kafkas26
Esma hanım yok.
Dikkatimi çekti.
Umarım kötü bir şey yoktur.
Gündüz yoktum. Yüzde 50 nakitedeyim. 1560 üzeri kalıcı kalamıyor buda beni temkinli davranmaya devam. Halen 1800 hedefli ralli içindeyiz ama ara düzeltmeler olması daha sağlıklı olur. Eldekileri korumaya devam. Şubat ayları genelde yatay geçer. Bilançosu iyi gelebileceklerini yükseltiyorlar.Cümleten iyi geceler.
-

Originally Posted by
Quanticode
Destek. 7.16-6.94
Direnç. 7.35-7.55 seviyeleri takip ediniz. YTD.
-

Originally Posted by
mebes
Kusura bakmayın takibimde olan bir hisse değil. Esma hanım takip ediyordu . Esma hanımda iki gündür yazmadı. Eğer görürse bilgilendirir tahmin ediyorum ...
Teşekkürler
-
Endeks yarında volatiliteli olmaya devam edeceğini düşünüyorum. Takibe değer bulduğum bazı hisseleri yazayım. Ama herkes kendine stop seviyesi belirlemeli. USAK, MAKTK, CEMAS,RYGYO, GRNYO YTD.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri