-

Originally Posted by
esma
Hocam KRGYO Tilson 5.88 üzerinde kapattığı için stop olmadım. Güncel bir değerlendirme rica ediyorum.
Günaydın Sayın Esma, bende KRGYO 6.07 maliyetle aldım ancak kağıdın yönünü yorumlayamıyorum. İncelemeleriniz sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim.
-

Originally Posted by
musa_24
Günaydın Sayın Esma, bende KRGYO 6.07 maliyetle aldım ancak kağıdın yönünü yorumlayamıyorum. İncelemeleriniz sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim.
5.88 -5.99 arasında sıkıştı hangi tarafı kırarsa yön o tarafa ....
-

Originally Posted by
hakan4554
Lemur knfrt aldım

hakan ittifak kaç olur sence 9 tl orta vade ?
-

Originally Posted by
esma
Teşekkür ederim. İnşallah 5.99 kırılsın diyelim...
-

Originally Posted by
lemur
hakan ittifak kaç olur sence 9 tl orta vade ?
3.50 önemli nokta oraya gelsin tekrar bakalım ama hakikaten çok ucuz kalmış
-
CEMTS net kar 56.mio. dan 138.8 mio. yükseltmiş.Tam yatırımlık kağıt.Yatırımları devam ederken teşfikleride almaya devam ediyor.Çelik hocamın uzun vade de verdiği 100-150 hedefleri makul görüyorum.
Sermayeleri düşük ve temel verileri çok güzel olan ilerde sermaye artışı mühtemel olan ALGYO ve KLMSN şirketlerine biraz daha ağırlık verdim.Orta ve uzun vadede bu iki şirketinde üçlü rakamlara ulaşmasını bekliyorum.Kesinlikle YTD.
-

Originally Posted by
esma
6.06 oldu şimdi kalıcılık önemli
-

Originally Posted by
esma
CEMTS net kar 56.mio. dan 138.8 mio. yükseltmiş.Tam yatırımlık kağıt.Yatırımları devam ederken teşfikleride almaya devam ediyor.Çelik hocamın uzun vade de verdiği 100-150 hedefleri makul görüyorum.
Sermayeleri düşük ve temel verileri çok güzel olan ilerde sermaye artışı mühtemel olan ALGYO ve KLMSN şirketlerine biraz daha ağırlık verdim.Orta ve uzun vadede bu iki şirketinde üçlü rakamlara ulaşmasını bekliyorum.Kesinlikle YTD.
KLMSN güzel tepki verdi .....YTD.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri