-

Originally Posted by
tseran79
Merhaba Çelik hocam ve Esma hocam
Tumosan ve katmer hakkında yorumlarınız alabilirmiyim. Her iki hissede olduğu yerde sayıyor. Kısa vade hedef fiyat sizce ne olmalı.
Teşekkürler şimdiden
TMSN Günlükte Tıllson 17.83 üzeri kapanış önemli bugün tamda bu desteğe değmiş .Bu rakamı kendinize stop kullanabilirsiniz.
KATMR düzeltme yapıyor fibo 0,62 seviyesi olan 4.00 civarına dek devam edebilir.Kesinlikle YTD.
-
Celik hocam xrptry bugün sabah yaptığı 3.22 çubuğunu bayrak direği varsayabilir miyiz? 30 dakikalık grafikte. Ona göre hedef 5.07 falan mı oluyor? Bilgi amaçlı soruyorum tşklr saygılar
Son düzenleme : Wolfspeed45; 15-02-2021 saat: 17:30.
Sebep: Cümleyi tamamlama
-

Originally Posted by
ceteris
Arkadaslar bagfs destek direnc verebilirmisiniz
26,65 yakın destek 26.00 ana destek olarak takip ediniz .Düşüş bitmiş olmalı güç topluyor 4. saatlıkta grafik güzel.YTD.
-

Originally Posted by
esma
5.04 destekle PENGD takibe alıyorum.YTD.
Güzel bir gıda şirketi [emoji106][emoji106][emoji106]
-
Esma hanim tesekkur ederim...
-
merhaba hocam bu fiyattan agyo alınırmı
-

Originally Posted by
ACEMİ BORSACI
Benim şahsi görüşüm kardeşim KATMR kısa sürede iyi gitti dinlenmesi lazım normal, aynı şekilde TMSN da iyi kar verdi diye düşünüyorum tabi hocalarımız daha iyi bilir.
Acemi borsacı üstadım yorumun için teşekkürler.
-

Originally Posted by
esma
TMSN Günlükte Tıllson 17.83 üzeri kapanış önemli bugün tamda bu desteğe değmiş .Bu rakamı kendinize stop kullanabilirsiniz.
KATMR düzeltme yapıyor fibo 0,62 seviyesi olan 4.00 civarına dek devam edebilir.Kesinlikle YTD.
Teşekkürler Esma Hanım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri