-
-
bu hafta itibari ile güçlü hisselerde yükseliş bekliyorum(ağır abiler) özellikle bankalar ve endexs hisselerinde ......garan *akbnk *thyao *ykbnk *vakbn *tuprs *PGSUS *ASELS gibi bunların yanısıra.
HAFTALIK LİSTE
VKFYO
YAYLA
SKBNK
AKYHO
GENTS
GEREL
VKGYO
MNDRS
KARSN
RYGYO SON OLARAK CİNCON
YTD BOL KAZANÇLI BİR HAFTA OLMASI DİLEĞİYLE
-

Originally Posted by
celik comak
bu hafta itibari ile güçlü hisselerde yükseliş bekliyorum(ağır abiler) özellikle bankalar ve endexs hisselerinde ......garan *akbnk *thyao *ykbnk *vakbn *tuprs *PGSUS *ASELS gibi bunların yanısıra.
HAFTALIK LİSTE
VKFYO
YAYLA
SKBNK
AKYHO
GENTS
GEREL
VKGYO
MNDRS
KARSN
RYGYO SON OLARAK CİNCON

iyi geceler hocam sonunda ağır abiler hareketlenıyor demek ki pekı hayır mıdır hocam bu hareket endeks için daha once bankalardakı alım duzeltme habercısı demıstınız
-

Originally Posted by
elektron
iyi geceler hocam sonunda ağır abiler hareketlenıyor demek ki pekı hayır mıdır hocam bu hareket endeks için daha once bankalardakı alım duzeltme habercısı demıstınız
halen aynı fikirdeyim bu hafta final sonraki hafta patates olabilir temkinli olmak lazım
-
Endexs 1620 bence hedef konumunda sonrası düzeltme beklentim var ytd bizimkisi sadece öngörü
-

Originally Posted by
celik comak
Endexs 1620 bence hedef konumunda sonrası düzeltme beklentim var ytd bizimkisi sadece öngörü
tesekkurler hocam hakkımızda hayırlısı
-
Günaydınlar
Çelik üstad emeğine sağlık.
Coinlerde de bekleyen yine yedi ekmeğini.. Xrptry
Allah size kolaylık ve bol sabır versin inşallah. Ayrıca bunca insanın duasını alıyorsunuz. Allah razı olsun.
-

Originally Posted by
celik comak
HAFTALIK LİSTE
VKFYO
YAYLA
SKBNK
AKYHO
GENTS
GEREL
VKGYO
MNDRS
KARSN
RYGYO SON OLARAK CİNCON

Teşekkürler. Liste için. Günaydın , hayırlı işleriniz olsun ....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri