-

Originally Posted by
esma
ALGYO ilk dirence tam olarak değdi.26.92 YTD.

Originally Posted by
tasarruf
Esma Hanım paylaşımlarınız, bilgilendirmeleriniz ve sorularımıza verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.
Rıca ederim kardeşim.Teknik bilgimiz yetersiz olduğu için ÇELİK hocamdan verdiğim cevapların hatalı olması durumunda beni uyarıp ki yanlış bigiyi aktarmayalım diye.Bazen iyi niyetle yaptığımız bilgiler farkında olmadan dostlarımıza zarar verebilir.
-
AFYON 4.94 le takibime girdi.Rabbim utandırmasın . 5.10 düşeni kırar ve önü açılır geride kalan hisselerden.YTD.
-
esma hanım merhabalar kapanışa yakın oyak c güzel bir hareket yaptı öngörünüz nedir beklenti bu hissede büyük bir yorum rica edebilirmiyim sizden..
-
Haftaya takip listem TRGYO
-
disket kapanısıyla portfeyime OZKGY 'yi ekledim tavsileriniznedir acaba. Şimdiden teşekkürler.Hayırlı hafta sonu dilerim
-

Originally Posted by
soner3535
esma hanım merhabalar kapanışa yakın oyak c güzel bir hareket yaptı öngörünüz nedir beklenti bu hissede büyük bir yorum rica edebilirmiyim sizden..
Buyük oyuncu olma iddiasını sürdürüyor.Var olan rasyollere göre biraz pahalı olsada yeterl kadar endekse ayak uydurmayanlardan.uzunda olumlu düşünen çok ustad var.7.43 ana stop 8.44 Düşeni kırar.MACD ve RSI pozitif. 7.85 Tilsonu yakın destek olarak takip edilmeli.YTD.
-

Originally Posted by
hakan4554
Haftaya takip listem TRGYO
3.55 destekle takibe değer.YTD.
-

Originally Posted by
fenerLEE
disket kapanısıyla portfeyime OZKGY 'yi ekledim tavsileriniznedir acaba. Şimdiden teşekkürler.Hayırlı hafta sonu dilerim
Benim en sevdiğim ve sürekli takip ettiğim al-sat yaptığım iki gyo var ALGYO ve OZKGY.ALGYO biraz soğusun OZKGY 3.65 gelse GAP ı kapatsa daha şık olur.Gelecek yatırım planları çok beğendim.ikiside ucuz .YTD.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri