-
selamunaleykum iyi tatiller
-

Originally Posted by
esma
SElam Celik hocam .Rıca etsem yorumlarıma ilişkin bir değerlendirmeniz olursa sevinirim.katılımcılara yanlış bilgi aktarmamak adına..
arada siteye girmesemde takip ediyorum esma fibo çalışmalarını beğeniyorum başarılarının devamını bekliyorum ..sonuç itibari ile burada arkadaşlarımızın soruları olması başarılı olduğunun verdiği sonuçtur..
-
bu gün izinliyim çalışmıyorum lakin bu seferde aile ferdlerimle ilgilemmem gerekiyor ..elimden geldiğince sizlerede vakit ayırmaya çalışıyorum
-
haftalık listeyi yarın şekillendireceğim ALLAH nasip ederse
-
Çelik hocam Ostim deki son durumu hakkında yorumlarınızı bizimle paylaşabilirseniz sevinirim. A1 in takasinda o kadar malı olmaması rağmen tahminimce birilerinin yaklaşık 8 milyon lot malını sattığını yerine 11 milyon lot Rüçhan aldığını gördüm. Acaba nasıl bir oyun dönüyor. Teşekkür ederim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
esma
Buyük oyuncu olma iddiasını sürdürüyor.Var olan rasyollere göre biraz pahalı olsada yeterl kadar endekse ayak uydurmayanlardan.uzunda olumlu düşünen çok ustad var.7.43 ana stop 8.44 Düşeni kırar.MACD ve RSI pozitif. 7.85 Tilsonu yakın destek olarak takip edilmeli.YTD.
yorumunuz için teşekkür ederim esma hanım uzun vadede elimde tutacagım inşallah iy yerlere gelir bizde sebepleniriz..
-

Originally Posted by
ÇiftçiDede
Celik üstadım,Ozkgy,Vestl,Gozde yine zamanı geldi,yorumunuza talebim var mümkünse..teşekkürler.
Amacım temel beklentileri güzel olan bu hisselerin teknik hedeflerini öğrenmek,hem de haftalık paylaşımda dikkat çekmekti, kimse ilgilenmedi, maşallah üçü de listenin ilk sıralarında...
-

Originally Posted by
ÇiftçiDede
Amacım temel beklentileri güzel olan bu hisselerin teknik hedeflerini öğrenmek,hem de haftalık paylaşımda dikkat çekmekti, kimse ilgilenmedi, maşallah üçü de listenin ilk sıralarında...

gözden kacırmışım ilgilenmemek değil bizimkisi vaktimin olmayışından şu an dışarı cıkıyorum ailece uzun aradan sonra dışarı cıkıcaz iyi tatiller herkese sorularınızı yarın yanıtlıyacağım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri