-
TRGYO tavan olsa şık olmaz mı?
-
Rica etsem oyayo yorumu alabilir miyim?
-
USAK 2.58 +++++ daha yakından takib edilmelidir diye sesli düşündük.2.65 an itibariyle yaktı.Yolu uzun alması gereken yükü almışsa kimse onu durduramaz halen alması gereken yük varsa gei gitler yapacaktır indirmesi gerekenleri indirmesi için.YTD.
Son düzenleme : esma; 10-03-2021 saat: 16:15.
-

Originally Posted by
esma
Hocam OZKGY temel rasyolleriyle ve geleceğe ilişkin yönetimin planlamaları ve mükemmel bilançolarıyla hala en ucuz GYO lardan ve taşıyorum aynı zamnda.Sizin yorumunuzu merak ediyorum.
Benim de çok dikkatimi çekti bu hisse....halen takip ediyorum yalnız.. hocamdan güncel bi yorum alsak...
-

Originally Posted by
yerli
Benim de çok dikkatimi çekti bu hisse....halen takip ediyorum yalnız.. hocamdan güncel bi yorum alsak...
Yıllık garanti 80milyon kira geliri var çok kaliteli işler yapıyorlar mükemmel bilanço açıkladılar.Geleceğe ilişkin güzel planları devam edecek yönetimin.Rasyolleri çok güzel ve F/K PD/DD ve saire hepsi çok güzel .6.16 üzeri yeni kanala girer ve yeni kanalın üst bandı 7 üzeri gözüküyor.Tam yatırımlık bir hisse.Bizde öyle yapacağız.YTD.
-
Esma hanım Papil'de iki gündür meydan gelen hareketlenmeyi nasıl yorumluyorsunuz. Sizce yükselişin devamı gelir mi?
-
Miraç kandiliniz mübarek olsun, Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine öncelikle tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin ve dualarınızı kabul etsin .
-

Originally Posted by
celik comak
Tüm hazırlıkları yapıldı ciddi pirim bekliyorum 2 hissede de sadece zamandan zarardayiz sabırla beklemeye devam
[emoji106][emoji106][emoji106]aynen beklemedeyiz ...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri