-

Originally Posted by
celik comak
toparlar mebes tombul parmak operasyonu bu kadar dolar bolluğu var dünyada yeni geciş başlangıcı ise dolar pik yapmalı ama bunun için erken şu an kulis bilgileri almaya çalışıyorum
Inşallah. Celik hocam . Borsa düşer çıkar. Iniş çıkış normal . Fakat bir gecede %15 Dolar artması moral bozuyor . ..
-

Originally Posted by
celik comak
yeni coin kırılım olmak üzere( xlmtry )YTD
Bu coin devam mı sn.Çelik çpmak
-

Originally Posted by
NKN
Bu coin devam mı sn.Çelik çpmak
devam daha yeni başladı cıkışa
-

Originally Posted by
celik comak
küresel dolar operasyonu var panik yapmamalıyız 1.2 gün hava dumanlı sonrası yaz sıkıntı yok dayanamayan ekran açmasın bende %100 maldayım
hocam çok iyimsersiniz insallah dediğiniz gibi olur.. sabaha devalüasyon ile uyanacağımız söyleniyor..
-

Originally Posted by
elif_34
hocam çok iyimsersiniz insallah dediğiniz gibi olur.. sabaha devalüasyon ile uyanacağımız söyleniyor..

ülkenize güvenin hiç birşey eskisi gibi değil KORKMAYIN
-

Originally Posted by
celik comak
İyi geceler hocam.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
celik comak
Inşallah. Fakat benim anlamadığım doları uzak doğuda bu kadar artıracak TL ellerinde yoktur . Fakat forekste yurt içinden kurumsal bir firma yapıyorsa. Sabaha kadar halletmeli ler ve bunu açıklamları iyi olur ...
-
Hayırlı geceler Hocam. Böyle günlerde şunu tekrar hatırlamış oluyoruz. Dolar çıksında kendim kazanayım, ülke isterse batsın diyen bir kesim var.. kendisini güya fakir fukara sever olarak gösterir bi de bunlar...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri