-
Celik hocam kanal istanbul hisselere iyi hareket getirdi . Pagyo da nasibini aldı. Fakat Ihlgm ye inanamadım. Uşak seramik ve tukaş penguen gıda için düşünceleriniz nasıl
-

Originally Posted by
mebes
Celik hocam kanal istanbul hisselere iyi hareket getirdi . Pagyo da nasibini aldı. Fakat Ihlgm ye inanamadım. Uşak seramik ve tukaş penguen gıda için düşünceleriniz nasıl
usaktan yana sıkıntı görmüyorum
tukas bu günkü korana kararlarını bahane edip toparlanmalı 6 civarlarına göz dikmiş gibi duruyor
penguen 3.99 altında kapanışlar yapmadıkca yön her daim yukarı yönde olacak ytd
-

Originally Posted by
celik comak
usaktan yana sıkıntı görmüyorum
tukas bu günkü korana kararlarını bahane edip toparlanmalı 6 civarlarına göz dikmiş gibi duruyor
penguen 3.99 altında kapanışlar yapmadıkca yön her daim yukarı yönde olacak ytd
Teşekkürler...
-
Çelik hocam iyi akşamlar, ostim hakkında güncel görüşleriniz nedir, dolanan bir haber var Roketsan ve ASELSAN ile savunma sanayi parçalarında işbirliği yapılacağı hakkında, uzun sürendir seyrettiği yatay banttan artık çıkarmı
-

Originally Posted by
Quanticode
Çelik hocam iyi akşamlar, ostim hakkında güncel görüşleriniz nedir, dolanan bir haber var Roketsan ve ASELSAN ile savunma sanayi parçalarında işbirliği yapılacağı hakkında, uzun sürendir seyrettiği yatay banttan artık çıkarmı
çift hane beklentim devam ediyor önümüzdeki süreçte adından cok söz ettirecek şimdilik zamandan zarardayız ytd
-

Originally Posted by
celik comak
iyi akşamlar cümleten
Herkese selamlar. Üstad MNDRS ile ilgili yorumlarınızı rica edebilir miyim.
-

Originally Posted by
celik comak
çift hane beklentim devam ediyor önümüzdeki süreçte adından cok söz ettirecek şimdilik zamandan zarardayız ytd
Teşekkürler iyi akşamlar herkese
-

Originally Posted by
ZÜHTÜ
Herkese selamlar. Üstad MNDRS ile ilgili yorumlarınızı rica edebilir miyim.
3.10 üzeri kapanışlar yapmalı aksi halde sıkıcı seanslar bizi bekler bu hafta 3.10 üzeri kapanış bekliyorum ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri