Dolar 8.42 oldu..
Faiz %19ken..
Hadi ben taraflýyým.. Erimek deðilse ne bu?
Dolar 8.42 oldu..
Faiz %19ken..
Hadi ben taraflýyým.. Erimek deðilse ne bu?
Endeks son düþüþüne 158 dolar dan tepki vererek yukarý hareketlenmiþti... Þu an 164 dolar... Eðer 158 dolardan dönmezse sýkýntýlý gözüküyor. YTD
Dolar alanlar zengin oldu . Ülkemin uyanýk kesimi dolara yatýrým yaptý köþeyi döndü. Dolar dolar sen neymiþ sin be abi ....
Yazýk gerçekten çok yazýk.Faiz 19 iken dolarýn bu seviyelere gelmesi.Bütün dünya piyasalarý yemyeþilken rekorlar üstüne rekorlar kýrarken bizim yediðimiz satýþ birde onlar düzeltmeye girdiðinde olacaklar o kadar net ki.Ne oldu MB deðiþti faiz mi düþtü enflasyon mu düþtü yazýk bu millete gerçekten.Arkadaþlar dolar yükselirken dolar alanlarý dolar sevici olmakla itham etmiþ güldüm adam parasýnýn deðerini korumak için baþka ne yapsýn ? Faizin yüzde 19 ki piyasada en fazla 18.75 reel enflasyonun yüzde 35-40 arasý olduðu bir ülkede bir gecede tek bir kararla borsa göçertiliyorsa bu adam parasýný baþka nasýl korusun ? Zamanýnda yazdýðým 9.90 lara koþarak gidiyor dolar bu gidiþle fazlasý olacak eksiði olmayacak ben bunu yazdýðýmda sayfanýn sahibi Çelik üstad dahil 8 üstü beklemiyoruz uzun süre yazmýþtý dolar 8.40 þu an ytd...
Tabiki yazýk bu millete , dolar yükselirken sevinen toplumun bir kesimi , dolarý bir yatýrým aracý olarak saðlayan ve döviz artýþýna bir tepki koyamayan bir siyasi ve bürokrasi kesiminede yazýklar olsun ...
devletýn pandemý dönemýnde veriði yardým parasýyla,kredýyle dolar alanlar var bu ülkede bu parasýný korumak deðil ayrýca bu borsaya herkes mý 150 býnde gýrmýs arkadas 80 býnden 150 býne gelmýs herkes mý zarardaký yazýklar olsun dýye ýsyanlardalar býraksýnlar bu iþleri 80 býnden 150 býne yeterýnce kazanmýslardýr zaten býraz da dussun
Sonuçta TÜRK þirketlerinin bir ederi var . Öyle yada böyle bu ederine kavuþacak. Biz TÜRK þirketlerine yatýrým yapmayý tercih ettik ve devam da edeceðiz. Her düþüþ alým fýrsatý. Korkudan beslenir borsa . Iyi þirketler zarar ettirmez . Dövizden bile daha fazla kazandirir . Korkanin çocuðu olmaz![]()
![]()
Yer Ýmleri