-

Originally Posted by
celik comak
esma nasıl olacak bu piyasa kendimi kriptolara attım oralarda dönüyorum zararları azalttım
hocam Holo icin yorumlarınızı alabilir miyim..
-

Originally Posted by
elif_34
hocam holo icin yorumlarınızı alabilir miyim..
daha önce burada 0.00180 civarında paylaşmıştım aşırı gitti devam edermi edebilir ben %50 vedalaştım %50 devam ediyorum ytd
-

Originally Posted by
celik comak
örneğin hangi hisseleri haftalık hisselerimi ? Günlüklerimi ? Yıllıklarımı?
OV için alımlar yapıyorum. ALGYO, CEMTS, USAK, OZKGY, ARCLK, ALKIM, FONET, ARDYZ
Haftalık ve günlük ise listenizden ve haber akislariyla fırsat buldukça treade ediyorum.
-

Originally Posted by
esma
ov için alımlar yapıyorum. Algyo, cemts, usak, ozkgy, arclk, alkım, fonet, ardyz
haftalık ve günlük ise listenizden ve haber akislariyla fırsat buldukça treade ediyorum.
pirimli olan 2 tane gördüm diğerleri güvenli dikkat et
-

Originally Posted by
celik comak
pirimli olan 2 tane gördüm diğerleri güvenli dikkat et
Hangileri?
-
Hocam iyi akşamlar Sanko yıllık listemizde zaten ama bu 1 ileri 2 geri hareket 15 gündür nedendir bir beklenti veya söylenti mi var acaba ne dersiniz Sanko hakkında ?

Originally Posted by
celik comak
daha önce burada 0.00180 civarında paylaşmıştım aşırı gitti devam edermi edebilir ben %50 vedalaştım %50 devam ediyorum ytd
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ozbal ve ıttfh yarın için dikkatimi cekenler ytd
-

Originally Posted by
hmtdrsn
hocam iyi akşamlar sanko yıllık listemizde zaten ama bu 1 ileri 2 geri hareket 15 gündür nedendir bir beklenti veya söylenti mi var acaba ne dersiniz sanko hakkında ?
M2007j20cg cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
silkeleme hareketleri sancısız o hedefleri göstermezler sabırlı olanlar kazanacaklar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri