-
Bıst en gördüğü en yüksek sevıyeden kapandı. Yarın güzel olacak ınş.Bahara güzel girdik umarım böyle devam eder.
Bir arkadaş yazmış;Dün en çok satıcı olan Bofa bugün ne bulduysa topladı.Dünden bu güne ne değişti?
-

Originally Posted by
esma
15.90 kapattı.
Tebrıkler esma hanım
Bugun bende bahar havasından nasıplendım.
Jants 9.99
Kront 9.95
Kozal 1.51
Kutpo 0.00
(
Ostım 0.35
(
Egeen 1.59
-
Yaralar hafifledi bugün.
Devamı gelir insallah..
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Endeksin önümüzdeki günlerde 195 dolar seviyesini test etmesini bekliyorum... YTD
-

Originally Posted by
balkara
Endeksin önümüzdeki günlerde 195 dolar seviyesini test etmesini bekliyorum... YTD
195 dolar seviyesini test ettikten sonra tekrar 165 dolar civarlarını denemek ister diye düşünüyorum... YTD.
-
Arkadaşlar KONTR hakkında bilginiz var mı. Grafik yorum alabilirmiyim. Alım yapmayı düşünüyorum.
-

Originally Posted by
balkara
Endeksin bu seviyeyi görmesi ancak doların 770 seviyelerine geri gelmesi ile olur . Dolar 8 ve üstünde iken dediginiz rakamı görmesini ben pek olası bulmuyorum.
-

Originally Posted by
esma
Önümüzdeki günlerde iyi olacağına inandığım KORDS 24.90 dan bugün takibe aldım.Ana düşeni kırmış ortalamaların üzerinde işlem yapmasından dolayı teknik olarak güzel gördüm.Kesinlikle YTD.
Gelecek hafta şu KORDS a daha iyi olacak inşallah. Çelik hocam da bir değerlendirme yaparsa emin olmak için. Forumda yoksamda hocamıza hatirlatiniz lütfen.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri