-

Originally Posted by
celik comak
Telegram çalışmasını tamamladım 1 kaç kişi ekledim daha gelen olmadı

Çelik hocam ben de takip etmek isterim.
-

Originally Posted by
mühendis ankara
borsa çalışacak hal kalmadı sayın çelik, endeks öyle bir yerde ki, "trend nereye" sorusunun cevabını daha bulamadık.
"trend nereye" sorusunun cevabını bulmadan, hisse bulmak çok zor bizim için.
sizin en azından sisteminiz var, duygusuz bir sistemden çıkan sonuç daha güvenilir şu an için, biz duygularımıza yeniliyoruz, endeksten korkuyoruz (ilaveten dış borsalar da zirvelerde şu sıralar, bir düzeltme yerlerse bize de yansıyabilir).
çelik hoca TR borsası icin nisan ayında bir düzeltme daha beklediğini söylemişti. açıkçası alım icin ben de o düzeltmeyi bekliyorum
-

Originally Posted by
celik comak
Btttry bana göre halen ucuz kv ov güzel kazandıracaktır ytd
Hocam bu kripto istediginiz yere geldimi
-

Originally Posted by
celik comak
chztry 3.928 aşağı kırmadıkca cok sert yukarı yükseliş bekliyorum ...an itibari ile 3.959 YTD
Teşekkürler çelik hocam xrp dediğiniz nisan hareketini yapmaya başlıyor gibi. chz de hareketlenirse güzel olur.
-

Originally Posted by
mühendis ankara
borsa çalışacak hal kalmadı sayın çelik, endeks öyle bir yerde ki, "trend nereye" sorusunun cevabını daha bulamadık.
"trend nereye" sorusunun cevabını bulmadan, hisse bulmak çok zor bizim için.
sizin en azından sisteminiz var, duygusuz bir sistemden çıkan sonuç daha güvenilir şu an için, biz duygularımıza yeniliyoruz, endeksten korkuyoruz (ilaveten dış borsalar da zirvelerde şu sıralar, bir düzeltme yerlerse bize de yansıyabilir).
ben bir düşüş daha öngörüyorum lakin son düşüş kadar etkili olacağını sanmıyorum ..dış piyasalardan cıkan biz gelişmekte olan ülkelere yatırım yapar sonuç itibari ile dünyada artık söz sahibiyiz ... türk çağı başladı bin yıllık değişim artık bizde algıda gelişmeliyiz
-

Originally Posted by
tasarruf
Hocam bu kripto istediginiz yere geldimi
daha gelmedi
-
https://www.tradingview.com/x/qRudHquk/ ihlal 1 saat sürerse stop bilginiz olsun
-

Originally Posted by
celik comak
Telegram çalışmasını tamamladım 1 kaç kişi ekledim daha gelen olmadı

Hocam benide telegrama ekleyebilir misiniz ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri