-
geçmiş olsun hocam ALLAH şifa versin tez zamanda. üyküsüz kalıyosunuz hocam iş ti güçtü i birde geceleri borsa ve diğer yatırım araçları yoğunluk vücüdü yıpratıyor .dikkat edin .sağlık önemli ..o olmayınca hiçbirşeyin önemi olmuyor .kendinize dikkat edin .ALLAHA EMANET OL
-

Originally Posted by
celik comak
telegram işini halledemedim biraz hastayım iyileşmeye çalışıyorum
geçmiş olsun hocam Allah şifa versin.
-
dün gecede paribunun tekrar uzun süre çökmesi sonucu binance da hesap açmaya karar verdim, fakat kimliğimin arkalı önlü fotoğrafını çekip yüklememi ve yüz fotoğrafı istiyor.. ne paribu ne de farklı bankalarda hesap açarken böyle bilgiler istenmemişti sizler bu bilgileri güvenip girdiniz mi arkadaşlar.. tereddüt ettim doğrusu..
-

Originally Posted by
celik comak
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah üstad
-
Yurt dışı Bir kaç Analistin
Bizim piyasamızda izlediğini söylediği
En önde ki sektörler:
Otomotiv
Sağlık/İlaç/Aşı
Beyaz Eşya
Halen virüs ün dünyada çok etkili olması
Ve bu 3 ana ihtiyaç sektörünün
Geçen sene en önde gittiğini
Gelecek yakın zamanda da bu 3 sektörün başı çekeceğini söyledi..
Alt müşterilerine de genelde bu raporlamayı yapıyorlarmış..
Yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
elif_34
dün gecede paribunun tekrar uzun süre çökmesi sonucu binance da hesap açmaya karar verdim, fakat kimliğimin arkalı önlü fotoğrafını çekip yüklememi ve yüz fotoğrafı istiyor.. ne paribu ne de farklı bankalarda hesap açarken böyle bilgiler istenmemişti sizler bu bilgileri güvenip girdiniz mi arkadaşlar.. tereddüt ettim doğrusu..
Ben btcturk ve icrypex kullanıyorum. Oralarda da kimlik doğrulama istemişti. Güvenilir siteler diye gönderdim. Sanırım para transferleri ve kara para aklama durumlarıyla alakalı siber suçlara karşı siteler kendilerini güvence altında tutabilmek için sanal kimlik oluşturuyor. Masak tarafından istenildiğinde ulaşılabilmesi için. Yinede yanlış yönlendirmek istemem. Sonuçta günümüzde facebook bile kullanıcı bilgilerini çaldırıyor.
-

Originally Posted by
YasinEs
Ben btcturk ve icrypex kullanıyorum. Oralarda da kimlik doğrulama istemişti. Güvenilir siteler diye gönderdim. Sanırım para transferleri ve kara para aklama durumlarıyla alakalı siber suçlara karşı siteler kendilerini güvence altında tutabilmek için sanal kimlik oluşturuyor. Masak tarafından istenildiğinde ulaşılabilmesi için. Yinede yanlış yönlendirmek istemem. Sonuçta günümüzde facebook bile kullanıcı bilgilerini çaldırıyor.
anladım. teşekkürler
-

Originally Posted by
celik comak
Allah şifa versin hocam.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-