-

Originally Posted by
Edesa
Çelik hocam polhonun durumu ne olur acaba
Yada endeks ne yapar Esma hanım destek direnç nerelerdir böyle bı anda bıçak gibi kesildi vallahi buralar

Hızlı toparlanacaklardan çoğu hissede olduğu gibi 2 li dip sonrası yükseliş bekliyorum bu yıl bu hissede ciddi pirim bekliyorum ytd
-

Originally Posted by
ahmet-74
çelik hocam özelden telefonumu yazmıştım ama ekleyemediniz daha galiba
ELE-L29 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Engel var denedim 2.3 defa
-

Originally Posted by
Soner1234
Evet ne burada bi yorum var ne gruba girdik kaldık ortada bundada vardır bi hayır
Grup herkese açık kimseyi yarı yolda bırakmadık buradada aktif olmaya çalışıyorum
-

Originally Posted by
syshpos
Katılıyorum.
Demek ki forumun amacı başkaymış diye düşünüyor insan..
Biz hiç bir zaman başka amaç güdmedik kimseden herhangi bir talepte etmedik ne diyor Mevlana Celaleddin Rumi Hz bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir
-

Originally Posted by
syshpos
Katılıyorum.
Demek ki forumun amacı başkaymış diye düşünüyor insan..
Bu güne kadar forumda neye katıldınız da bir kalemde suçluyorsunuz?
Çelik hoca başta olmak üzere birçok arkadaş bu forum sayesinde insanlara faydalı oldular.Açıklamaları görmezden gelip insanları suçlamayın.Buradan da aynı şekilde paylaşım yapılmaya devam ediliyor.
-
Endexte 2 direnç var günlükte 1422 ve 1426 buralarida MB sonrası geçeriz diye düşünüyorum sonrasında 1500 hedef görünüyor
-
Celik hocam bilgi siz paylaştıgınız yer size kalmış beim yorumum kendime zerre bilgim nereye bakacağımı bilmediğimden yazdım . Sayenizde 3 5 kazandık allah razı olsun. Neolursa olsun sizin hakkınızda kötü yazmam kırdıysam kusura bakma
-
KardemirA ve nthol yarın takip ediceklerim Ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri