-
Hocam bu kripto paralara nerden alıp satıyoruz hiç bir bilgim yok bir yol gösterirseniz sevinirim özeldende yazabilirsiniz hocam..
-
Halka arzlarla ilgili düşünceniz nedir hepsine katılıp belli tavan sayısına ulaşınca çıkıp diğerine katılmak mı uygun olur yada bunlardan iyi olduğunu düşündüğümüzde devam etmek mi?
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
celik comak
iyi geceler cümleten
hocam merhaba nasılsınız müsait oldunuzda konfurt gıda ve beyaz filoya bakabılırmınız simdiden tesekkür ederim.
-

Originally Posted by
YasinEs
Hocam ben de takipteyim hala. Bist endeksi hakkında yorumunuzu merak ediyorum. Ne zaman toparlanma gösterir ? Hala belirsizlik varmi yoksa ?
Yarın değerlendirme yapicam
-

Originally Posted by
vdt38
Halka arzlarla ilgili düşünceniz nedir hepsine katılıp belli tavan sayısına ulaşınca çıkıp diğerine katılmak mı uygun olur yada bunlardan iyi olduğunu düşündüğümüzde devam etmek mi?
LM-Q610.FG cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halka arzlara pek girmiyorum cok kurumdan toplasan bile 10 kurum 290 zor alıyorsun
-

Originally Posted by
aziz demirci
hocam merhaba nasılsınız müsait oldunuzda konfurt gıda ve beyaz filoya bakabılırmınız simdiden tesekkür ederim.
knfrt günlükte dönüş dojisi yapmış haftaya izlemek lazım 18 üzerinde kapanışlar yapması beklenmeli ytd
beyaz1 tl altında paylaşmıştım gecen yıl pirim yaptı şimdi tobo ibaresi görüyorum gercekleşirse düşüş trend devam ederhaftalık 8.54 altına sarkmadıkca umut vadeder ytd
-

Originally Posted by
soner3535
Hocam bu kripto paralara nerden alıp satıyoruz hiç bir bilgim yok bir yol gösterirseniz sevinirim özeldende yazabilirsiniz hocam..
binance .paribu bitexen.btcpro. gibi yerlerden alıp satabilirsin
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri