sýrayla pazarlýyorlar,önce borsalarý ele verdiler þimdi altýn.yahu biz bu filmleri çok gördük. herkes bir eller havaya halinde,o elleri zamaný gelince kýracaklar.ayný olay altcoinlerde oldu ele verdiler ve iyi verdiler.
sýrayla pazarlýyorlar,önce borsalarý ele verdiler þimdi altýn.yahu biz bu filmleri çok gördük. herkes bir eller havaya halinde,o elleri zamaný gelince kýracaklar.ayný olay altcoinlerde oldu ele verdiler ve iyi verdiler.
jpy,chf faizlerin negatife gitmesinin nedeni,bu adamlarýn aþýrý tasarruf yapmalarý,israfçý olmadýklarý için harcamýyorlar.geçen yýllarda lozandayým,baktým 30 senelik ama taþ gibi troleybüsler çalýþýyor, dedim bu ne? adamlar bir mal çürümeden atmýyorlarmýþ.vay be isviçre bu.orada her ailenin milyon chf bankada hesabý var. atadan zengin adamlar. bizde tam tersi para yok ama israf tam gaz. biz adam olmayýz
Kimseye altýn pazarlamýyorum.. yatýrým danýþmaný da deðilim... portföyünüzü tamamýný altýna çevirin demiyorum.. tek söyledigim altýn kadar ucuz yatýrým aracý yok.. haklý olup olmadýgýmýzý zaman gösterecek..
Almanya'da hane halký Bundesbank'dan daha fazla altýna sahip... taa 2014'den almanlarýn tv kanalýnda https://www.youtube.com/watch?v=TYjtLPcPEj4
Tamam iþte olay tam tersi .. fiyat baskýlanýyor....bu fiyat fiziki alým satýmýndan ortaya cýkmýyor.. özel bankalar topyekün þort girmiþ .. en son 1 fiziki ons'a 500 kontrat düþüyordu... giriþ noktasý önemli 1300'den almak veya 3000'den... hikaye ayný dolara benzeyecek 2.30'da 2.60'da bu seviyeden alýnýr mý?..
dünyada tüm merkez bankalarý yatýrým olarak altýna dönüyor 2-3 seneden beri bizmi biþey bilmiyoruz.
bunlarý takip eden biri biryerde bir sýkýþma olacaðýný ve bir patlama yaþanacaðýný bilir. o gün geldimi yada o günler geliyormu. evet geliyor tüm merkez bankalarý harýl harýl altýn stokluyormu stokluyor.sen ben bunun biliyormuyuz biliyoruz. eee eninde sonunda patlayacaktý tam patladýmý hayýr patlamadý ramazan kurtoðlu bu iþlerin piridir 2 sene önce demiþtiki altýn gün gelecek onsu 7000 dolar olacak þaþýrmýþtým.olacakmý evet emin olun olacak. abd ve ingiltere baskýlayamaz özellikle ingiltere altýný çok baskýlýyor.
Yer Ýmleri