-
altýnda ezeli, ebedi ve tek baþkomutanýmýz Atatürk formasyonu baþlamýþtýr
1881, 1919, 1923----> ∞
-
Gümüþçüler altýna gidiyor gibi gibi...
-

Originally Posted by
bigmaster
grafiðin solundaki formasyonda düzeltmenin aþaðý yönde geliþtiði görülmektedir [bayrak formasyonu ] saðdaki formasyonda ise yukarý yönde geliþmektedir ve bana göre çok ender rastlanýr,ben buradaki harekette onsun yukarý hareketinin sert olacaðýný düþünmekteyim, vakti zamanýnda yukarý yönlü düzeltme yapan bir hissem olmuþtu { MUTLU AKÜ ] oradaki tecrübemi paylaþmak istedim

yok,kesinlikle ben demiþtim demiyeceðim
-
borsadaki yorgunluk belirtileri 2020 baþýndaki hareketlere çok benziyor [RSÝ] muhtemelen borsada çok yakýnda düþüþ kaçýnýlmaz olacak borsa düþerken dolar yükselecek buda dolayýsýyla gram altýna yarayacak
-

Originally Posted by
bigmaster
borsadaki yorgunluk belirtileri 2020 baþýndaki hareketlere çok benziyor [RSÝ] muhtemelen borsada çok yakýnda düþüþ kaçýnýlmaz olacak borsa düþerken dolar yükselecek buda dolayýsýyla gram altýna yarayacak

Sayýn bigmaster, BIST 30 da hala çok primsiz babalar ve bankalar var, bunlara bir yükseliþ gelmeden endekste düþüþ olasýlýðýný biraz ertelemeliyiz gibi geliyor bana. Siz ne dersiniz?
-

Originally Posted by
kelebekx
Sayýn bigmaster, BIST 30 da hala çok primsiz babalar ve bankalar var, bunlara bir yükseliþ gelmeden endekste düþüþ olasýlýðýný biraz ertelemeliyiz gibi geliyor bana. Siz ne dersiniz?
sayýn kelebek size öyle geliyor olabilir fakat bana öyle gelmiyor 2020 baþýnda mavi ile belirtiðim yerde köprüden önce son çýkýþa yaklaþýyoruz demiþtim [grafiðim arþivlerde vardýr isteyen arayýp bakabilir ]ve mavi çizgi kýrýlýnca balýklama gittik aþaðýlara, þimdide diyorumki kýrmýzý çizgi kýrýlýnca köprüden önce son çýkýþ olacak diyorum, hatta ileride köprü bile olmayabilir direk denize, tabii bunlar benim düþünceleri kimseyi baðlamaz yatýrým tavsiyesi olamaz herkoyun kendi bacaðýndan asýlýr,herkeze bol kazançlar,
-
bigmaster ýn tüm gönderilerine girip 5. sayfaya giderseniz 19.02 2020 tarihinde dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz sayfasýnda grafiðim mevcuttur ancak arþivlendiði için alýntý yapýlamýyor
-
Altýn ve Gümüþ, onlarý sevip okþayanlar için çok doðurgan olur..
Üstüne ceketini atsan yeterdi..
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri