-

Originally Posted by
Culpable
Sn Hkm
200m alim olmus olsa zaten gumus fiyati grafiklerde dedigim rakam uzerinde kapanis yapmis olurdu bende Gumus almis olurdum
200m alim olmus ama o rakam uzerinde kapanis yapmamis ise o zaman Gumuse karsi negatif bakisim artar
subat ayi icerisinde toplam rakami gosteren bir yer bulamadim . gun gun toplayarak 35m diye vuvarladim 33 olabilir 36 olabilir
Maximum 2 yada 3 hafta icinde zaten kirilimin ne yonde olacagini gorecegiz .
Sn culpable,size sorum o değildi.Yani farzedin o miktarda alım oldu ama gümüş artmadı şimdiki hareket gerçekleşti,ben o alımı size ispatlasam pazartesi alırmıydınız diye sordum,fiyatın uçmadığı belli zaten
-
Bence de önemi yok ,çünkü sizin kriterleriniz için temel bilgiler çok manalı değil,onlar ayrıntı.O yüzden konuyu daha fazla uzatmak manasız.Bu arada GMSTR sayfasında sorduğunuz sorunun cevabı net aktif değer GMSTR nin resmi internet sayfasında 15 sn de bir yayınlanır.o fon hakkında ilk sayfalarda benim onlarca bilgi veren yazım var,ne zaman yatırım yapılır ,konsepti nedir baya yazmıştık fonun topiğinde ,o zamanlar in cin top oynuyordu.Benim gümüşle haşır neşir oluşum 2 yıllık hikaye olunca insan olaya farklı bakıyor ister istemez.
-
Şimdi kchol grafiğine baktım da merak ettim dolarları kaçtan almıştınız.
-
2000 yilindan beri tl verip hic $ almadim Sn Hkm.Ticari gelirler $
TL yi sadece yasam ihtiyaclari icin kullanirim .

Originally Posted by
hkm
Şimdi kchol grafiğine baktım da merak ettim dolarları kaçtan almıştınız.
...
-
E gümüşte bu kadar sıkı sıkıya grafiğe bağlı kalıyorsunuz da koç holdingte niye dikkat etmediniz aynı patern zaten 26 kasımda olmuş.
))))))Hakikaten neden koç holding aldınız özel bir durum var mı.
-
Kotu yola dusmek istedim 
Bir anlik gozlerim gorme yitisini kaybetti sanirim
26 kasimda gene NU var , 13 ocakta bir tane daha var.
ikili tepe calisiyor . hedefine ulasirsa orda yeniden buyuk bir ikili tepe var
oda calisirsa bu sefer hedef 17 oluyor

Originally Posted by
hkm
E gümüşte bu kadar sıkı sıkıya grafiğe bağlı kalıyorsunuz da koç holdingte niye dikkat etmediniz aynı patern zaten 26 kasımda olmuş.

))))))Hakikaten neden koç holding aldınız özel bir durum var mı.
...
-

Originally Posted by
Culpable
Kotu yola dusmek istedim

Neyse sanırım temele dayanır bir arguman yok,benim tarzım değil o tarz yatırım o yüzden en desem boş sn culpable.Ama 26 kasımdaki grafik çalışırsa önce biraz daha düşüş sonra çıkış gözüküyor da ben çok anlamam o tarz yatırımdan sevmem de zaten.Umarım artar.
-

Originally Posted by
Culpable
Kotu yola dusmek istedim

Koç holdingleri sattınız mı.Bu forum müdavimleri kötü yola düşmemek için her bilgiyi almaya çalışan insanlardır.Siz gümüş konusunu benden iyi biliyorsanız mesele yok,benim bilgilerimi ne yapacaksınız,kendi kriterlerinize göre alın satın.Ben cidden uzun uzun yazmayı cevap vermeyi tartışmayı sevmiyorum.Size bol kazançlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri