Cüzdan niye boþ olsun.
Cüzdan boþ derken bitcoinin deðerinin sýfýrlanacaðýný diyorsanýz o baþka.
Soðuk cüzdana çektiðiniz coininiz yok olmaz.
Olayýn püf noktasý þu
Eðer coin alýrsanýz borsada tutmayacaksýnýz, soðuk cüzdanýnýza çekeceksiniz. Orda birþey olmaz, yeterki cüzdaný kýrmayýn, þifreyi unutmayýn.
Bu arada altýn baþlýðýnda kripto muhabbeti yaptýk diye kýzacaklar bize.
Bana müsade.![]()
Ýnsanlar emlak ve altýn gibi binlerce yýllýk yatýrým araçlarýna karþý dandik dundik þeylere inanýp,
ciddi ciddi bu konu üzerine kafa yoruyorlar ya, vallahi gülüyorum.
Lale soðanýnýn 1 florinden gelip, ortalýðý kasýp kavurup, eninde sonunda yine 1 florine gittiði gibi,
kripto zamazingolar da kaç cent'ten geldiyse oraya gidecek..
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Arkadaþ, kriptosunu ortaya çýkaran ahali koþsun tuzlasýn istiyor.. Fukara ahali hangi birine tuzluk yetiþtirsin..
Ben bile sabah erken kalkabilsem bir kripto çýkarmayý düþünüyorum yani!
Bunlar "Evimizi Yunan askerine emanet edelim girsin çýksýn möyim deðil, yeter ki camiye vaktinde yetiþelim.." diyen ÞeyhülÝslamlarýn Fesli Kadir'lerin yetiþtirmesidir.."Akçakoca Ýlçe Müftüsü Þaban Soytekinoðlu; Selanik göçmenleri nin yüzde 90ý sabetayist..."
Dünyada genç insanlarýn beynine format atmak için TAVISTOCK ENSTÝTÜSÜ vardýr.
Buradan yetiþen gençler kimler mesela? Birkaç örnek sayayým. Size ev ödevi gerisini siz araþtýrýn. Bu enstitünün yýllýk araþtýrma geliþtirme bütçesi 10 milyar GBP yani Ýngiliz sterlini. Bu enstitü dünyadaki tüm büyük trendleri belirler. Dijital para deneyini de bu enstitü sosyal mühendislik kapsamýnda uçtan uca planladý. Neye evrileceði de planlandý. Araþtýrýn okuyun. Oku emri kutsal Kuran ýn ilk emridir!
- Beatles
- Elon Musk
- Mark Zuckerberg
- Lady Gaga
- Katy Perry
- Beyonce
Yer Ýmleri