Kiymetli maden degil resmen cakil taþi olmus![]()
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kiymetli maden degil resmen cakil taþi olmus![]()
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahan da yeminnen söyleyeyim, þemsiyenin baþýna geçtiðinde bu kýz milyarder olur dediydim..Rihanna 1,7 milyar dolarlýk servetiyle milyarderler kulübüne girdi.
Fukaram, o 26 günde kimbilir ne acýlar yaþadý, yüreðine ne taþlar bastý, kan tükürdü kýzýlcýk þerbeti içtim dedi, biz ölelim vatan saðolsun dedi.. Böyle çift aylýkdan yoksun kalma durumlarý yaþamadýðýmýz için acýsýný anlayamayýz tabiiküne!..."Hazine ve Maliye Bakanlýðý Daire Baþkaný Fatih Kýlýnç, bakanlýktan 12 bin 500, TÜPRAÞ Yönetim Kurulu Üyesi olarak da 52 bin lira olmak üzere ayda 64 bin 500 TL ücret alýyordu. Kýlýnç, 4 Haziran günü TÜPRAÞ Yönetim Kurulu'ndan istifa ederek tek maaþa düþtü. Ancak 26 gün sonra 30 Haziran'da bu kez PETKÝM Yönetim Kurulu'na atandýðý ortaya çýktý, yeniden çifte maaþa kavuþtu. Kýlýnç halen bakanlýkta daire baþkaný olarak aylýk 13 bin 556 TL maaþ alýyor. PETKÝM Yönetim Kurulu'ndaki aylýk ücreti ise 44 bin lira ve aylýk ücreti çifte maaþla birlikte 57 bin 556 TL oldu. Aylýðý 6 bin 944 lira düþse de, yeniden çifte maaþlý oldu."
Altýn da gümüþte ABD verilerinin iyi gelmesiyle çok ciddi düþüþ yaþadý.
Gümüþ -3,5
Altýn -2,5
sarýþýn eski tazeliðinde deðil...![]()
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIÞMASIZ baþýmý sallayýp onaylýyorum.
Selametle.....
Aklýmdaki tek düþünce, dünyaca para baðýþlayalým 200 milyar dolara ulaþtýralým oldu. Bernart'ýn kafasý küsürata takýlmasýn.! Dünyalýlar olarak yapmýþýz bir kýyak bari tam yapalým.."Bernart Arnault, son 24 saatte servetine 17 milyar dolar katarak, 198.8 milyarla dünyanýn en zengin ismi oldu."
Hep öyle zaten bu altýn.
Yedire yedire gittiði için 1300lerdeyken de kimse karar veremiyordu ucuz mu pahalý mý diye.
Zigzag çize çize gitse anlayacaz da dibi tepesi neresi diye, böyle yapýnca ucuzdan alsan bile satacaðýn fiyat gelinceye kadar ömür yarýsý gidiyor.
Altýnda en iyi taktik al unut. Fiyatýný takip etmeye bile deðmez.
ytd
Yer Ýmleri